Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2020 19:22

Με αυστηρά υγειονομικά μέτρα το Φεστιβάλ ΚΝΕ στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Με αυστηρά υγειονομικά μέτρα το Φεστιβάλ ΚΝΕ στην Καλαμάτα

Με αυστηρά υγειονομικά μέτρα θα πραγματοποιηθεί το 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή στην Καλαμάτα, αύριο Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στο αλσύλλιο της Περιφέρειας (στην πρώην Νομαρχία Μεσσηνίας), από τις 8 το βράδυ.


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: 20.00 συναυλία από τους “Red Gloves”. 20.30 συναυλία από τους “Accent”. 21.00 ομιλία από τον Δημήτρη Τζαβάρα, μέλος της γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ. 21.45 συναυλία από τους “Τρίο”.
Το Τομεακό Συμβούλιο Μεσσηνίας της ΚΝΕ ενημερώνει ότι “για την προστασία των επισκεπτών θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά μέτρα: Το πρόγραμμα της εκδήλωσης του φεστιβάλ οι επισκέπτες του θα το παρακολουθούν αποκλειστικά καθιστοί, με τις απαραίτητες αποστάσεις. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης”.
Ακόμα, το Τομεακό Συμβούλιο καλεί “τη νεολαία, με τη συμμετοχή της στο 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή, να δώσει αποφασιστική απάντηση στην κυβέρνηση, το κράτος και το σύστημα, που της κουνάνε το δάχτυλο, για να κρύψουν τις εγκληματικές ευθύνες τους. Να στείλει δυναμικό μήνυμα "οργανωμένης απειθαρχίας" στη βαρβαρότητα που ζούμε, στη χρεοκοπημένη πολιτική εξυπηρέτησης των λίγων σε βάρος των πολλών”.
Καταλήγοντας, αναφέρει πως “το σύνθημα του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή: «Σοσιαλισμός, για να μπορούμε να ανασαίνουμε, για να νικήσει η ζωή!», θα ακουστεί δυνατά!”.


NEWSLETTER