Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020 19:10

Με διευρυμένο χειμερινό ωράριο η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

 Με διευρυμένο χειμερινό ωράριο θα λειτουργεί από την προσεχή Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας.

Ειδικότερα, αυξάνονται οι μέρες απογευματινής λειτουργίας από δύο σε τρεις (Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη) και το ωράριο τις μέρες αυτές θα είναι συνεχές. Την Τρίτη και την Παρασκευή επιμηκύνεται το ωράριο υποδοχής κοινού κατά δύο ώρες. Έτσι, το χειμερινό ωράριο με διευρυμένες ώρες εξυπηρέτησης του κοινού διαμορφώνεται ως εξής: Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη 8.30 π.μ. έως 8.30 μ.μ., Τρίτη και Παρασκευή 8.30 π.μ. έως 4 μ.μ.
Το νέο, διευρυμένο ωράριο προέκυψε μετά από συνεργασία του Εφορευτικού Συμβουλίου της Βιβλιοθήκης με τη διοίκηση του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Καλαμάτας, ώστε με τον τρόπο αυτό να επιτυγχάνεται η απρόσκοπτη και αποδοτικότερη εξυπηρέτηση του αναγνωστικού κοινού και η αποτροπή του συνωστισμού με την κατανομή των επισκεπτών σε περισσότερες ώρες.
Υπενθυμίζεται στα μέλη και τους φίλους της ΔΚΒ Καλαμάτας ότι η είσοδος στο χώρο της Βιβλιοθήκης και η εξυπηρέτηση γίνεται αποκλειστικά με τη χρήση μάσκας και γαντιών.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο 27210 96818 και στο mail@vivlkkal.mes.sch.gr.