Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020 20:52

Κυκλοφόρησε ο νέος “Σύνδεσμος”

Γράφτηκε από την
Κυκλοφόρησε ο νέος “Σύνδεσμος”

 

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος Αυγούστου – Σεπτεμβρίου 2020 του μηνιαίου περιοδικού «Σύνδεσμος», που εκδίδει η «Χριστιανική Στέγη Καλαμάτας» με πλούσια και ενδιαφέρουσα ύλη.

Ενδεικτικά κάποια από τα άρθρα που εμπεριέχονται είναι τα παρακάτω: «Παναγία: Μητέρα όλων μας», «Ο άρτος, ο οίνος και το έλαιο στην Καινή Διαθήκη» μητροπολίτης Μάνης Χρυσόστομος Γ΄, «Οι καλοί μας δάσκαλοι» Μερόπη Σπυροπούλου ομότιμη καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών, «Ἑπί ξυροῦ ἀκμῆς» - «Στην κόψη του ξυραφιού» αρχιμανδρίτης Γ. Μ., «Το προνόμιο της απελπισίας» π. Βαρνάβας Λαμπρόπουλος, «Αγία Θεοδώρα η Αλεξανδρινή» Γ. Δ. Κούβελας, «Το μεγαλειώδες γεγονός της γλώσσας» Βασίλειος Πετρουλέας φυσικός, «Οι ασθένειες της ευδαιμονίας» Γεώργιος Παπαθανασόπουλος, «Τι είναι και τι δεν είναι σταυρός στην οικογένεια» κύκλοι μητέρων «Ο Απόστολος Παύλος», «Πετράδια για τη μόρφωση» Αθανάσιος Αναστόπουλος (†), «Θ’ ανάψουμε ξανά κεριά στην Αγιά Σοφιά» Φώτιος Ρίζος θεολόγος.
Το περιοδικό είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα: www.xristegi.gr και στο Βιβλιοπωλείο της «Χριστιανικής Στέγης Καλαμάτας», οδός Βασ. Γεωργίου Α΄ 5, 27210 23176. Οποιος θέλει μπορεί να γίνει συνδρομητής, για να το λαμβάνει ταχυδρομικά. Η συνδρομή είναι προαιρετική.


NEWSLETTER