Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020 17:49

Μουσικοθεατρικό παιχνίδι από «Πράματα και θάματα» και «Τσικιμπόμ»

Γράφτηκε από την
Μουσικοθεατρικό παιχνίδι από «Πράματα και θάματα» και «Τσικιμπόμ»


Μια νέα, πρωτοποριακή, δημιουργική δραστηριότητα, όπου οι παραστατικές τέχνες (θέατρο, μουσική, κινηματογράφος, χορός) συνδυάζονται με τη χρήση νέων τεχνολογιών (βιντεοσκόπηση, ηχογράφηση, green screen) προτείνουν η Κοιν.Σ.Επ. «Πράματα και θάματα» με τη μουσικοθεατρική ομάδα «Τσικιμπόμ», σε συνεργασία με το Συν Ένα- Μιχάλης Τούμπουρος.

Η δραστηριότητα απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού, εφήβους και ενήλικες. «Θέλεις να πετάξεις σαν Super ήρωας πάνω από το άγαλμα της ελευθερίας; Ονειρεύεσαι να ζήσεις μια περιπέτεια στους καταρράκτες του Νιαγάρα; Θες να δεις πως είναι να χορεύεις στο φεγγάρι; Ελα και ξεδίπλωσε τη φαντασία σου στο πράσινο πανί» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Χώρος συνάντησης και δράσης θα είναι ο ειδικά διαμορφωμένος σε studio, χώρος του Συν Ένα- Μιχάλης Τούμπουρος (τέρμα Καλλιπόλεως, Συνοικία Κορδία). Η πρώτη συνάντηση, η παρουσίαση καθώς και οι εγγραφές θα γίνουν το Σάββατο 3 Οκτωβρίου (11 π.μ. - 11:30 π.μ για παιδιά δημοτικού, 12:00 μ - 12:30 μ.μ για εφήβους και ενήλικες). Για πληροφορίες καλέστε στα τηλ. 6937487697 (Εύη Γιαννακοπούλου) και 6937487697 (Ελένη Χρηστίδου).


NEWSLETTER