Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020 14:16

Διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Καλαμάτας και της Τριφυλίας

Διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Καλαμάτας και της Τριφυλίας

Με διακοπές ρεύματος ξεκινάει ο Οκτώβριος στη Μεσσηνία.

Ειδικότερα σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ αύριο Πέμπτη 1η Οκτωβρίου από τις 8 έως τις 11 το πρωί χωρίς ρεύμα θα μείνουν οι εργατικές κατοικίες Φαραί στην οδό Λακωνικής στην Καλαμάτα. Από τις 11 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι η περιοχή γύρω από το αγρόκτημα Καρέλια. Από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι η περιοχή της Αγίας Σιών στη Βέργα. Από τις 2 έως τις 3:30 το μεσημέρι η περιοχή από την Αγία Αννα έως και τη Μονή Βελανιδιάς.
Την Παρασκευή από τις 8:30 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι χωρίς ρεύμα θα μείνει το Νεοχώρι Λεύκτρου (Βαλαχάδες) και από τη 1 έως τις 3 το μεσημέρι το Κοτρώνι Πλάτσας.
Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Στην Τριφυλία
Διακοπές στην ηλεκτροδότηση θα σημειωθούν αύριο Πέμπτη σε αρκετές περιοχές της Τριφυλίας, προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες.
Πιο συγκεκριμένα, από τις 8 έως τις 10.30 το πρωί διακοπή θα σημειωθεί στην Αγία Κυριακή Φιλιατρών (Αλεξανδρόπουλος, Μακρυγιάννης, Σάμπαλης, Μητράκος, Ντουγέρογλου). Από τις 10.30 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι στη Μόρενα (από Αγ. Φανούριο - Αγ. Παντελεήμονα έως Κορωναίο Σωτήρη). Από τις 11 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι στις περιοχές Βουλιέρια - Θερμοκήπια Γριβοκωστόπουλου. Από τις 12 έως τη 1.30 το μεσημέρι στη Μόρενα (Καραμπάτσος - Τσάμης - Χρονόπουλος - Στασινόπουλος). Από τη 1.30 έως τις 3.30 το μεσημέρι στις περιοχές Τερψιθέα, Λιθαρορίξι, Παραλία Βλάχου, Αγρίλι, Διπόταμα.