Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2020 12:19

“Εστιάζοντας σε τοπία και στιγμές του τόπου μας” από το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης

Γράφτηκε από την
“Εστιάζοντας σε τοπία και στιγμές του τόπου μας” από το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης

Σε διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα “Εστιάζοντας σε τοπία και στιγμές του τόπου μας” προσκαλεί μαθητές 12-18 ετών και ενήλικες το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει όλο τον Οκτώβριο και μέχρι 13 Νοεμβρίου και δικαίωμα συμμετοχής όπως ορίζουν οι διοργανωτές έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας, που κατοικούν εντός των ορίων του Δήμου Μεσσήνης.
Οι φωτογραφίες θα πρέπει να έχουν ληφθεί στα όρια του καποδιστριακού Δήμου Μεσσήνης και των Δημοτικών Ενοτήτων Ανδρούσας, Αριστομένη, Βουφράδος, Τρικόρφου, Ιθώμης, Πεταλιδίου και Αίπειας, και να έχουν ως θέμα το περιβάλλον, τοπία, αξιοθέατα, οικιστικό ιστό, καθημερινή ζωή και στιγμές των προαναφερόμενων τόπων.
Οι φωτογραφίες θα κριθούν από επιτροπή κι η βράβευση των νικητών, εφόσον υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες, θα γίνει σε ειδική τελετή, ενώ θα γίνει προσπάθεια να πραγματοποιηθεί και έκθεση φωτογραφίας από τις προκριθείσες φωτογραφίες σε εκθεσιακό χώρο που θα επιλεγεί εντός του Δήμου Μεσσήνης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι προβλέπονται δύο ξεχωριστές βραβεύσεις για τους μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου και τους ενήλικες. Ειδικότερα, για κάθε μία από τις δύο κατηγορίες θα δοθούν τα ακόλουθα δώρα:
• 1ο βραβείο (φωτογραφική μηχανή)
• 2ο βραβείο (gimbal)
• 3ο βραβείο (drone ή action camera)
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή τού διαγωνισμού και τη βράβευση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6945-568387 ή στο -mail: photographiasdiagonismos@gmail.com.


NEWSLETTER