Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 08:15

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης περνάει το lockdown στη Μεσσηνία (Βίντεο+φωτο)

Γράφτηκε από την

Διανύοντας το δεύτερο lockdown, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης βρήκε την καλύτερη λύση για να περάσει εποικοδομητικά τη δύσκολη αυτή περίοδο, μετατρέποντας την ως ευκαιρία για να κάνει διακοπές αλλά και να φροντίσει το κτήμα που έχει στη Μεσσηνία.

Ο γνωστός ηθοποιός μαζί με τη Βίκυ Σταυροπούλου διαθέτουν έναν πραγματικό επίγειο παράδεισο στο Πλάτωμα, όπου και εκμεταλλεύονται τουριστικά, κυρίως τα καλοκαίρια.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης επισκέπτεται συχνά το λατρεμένο του μέρος και το περιποιείται απ' άκρη σ' άκρη. Ο τεράστιος κήπος με τις πορτοκαλιές, τις ροδιές και τα μυρωδάτα λουλούδια αλλά και το γεμάτο καλούδια μποστάνι χρειάζεται συνεχώς περιποίηση και έτσι ο γνωστός ηθοποιός βρίσκει εύκολα προφάσεις, ακόμα και τον χειμώνα, για να κατεβαίνει στη Μεσσηνία, σε μία υπέροχη τοποθεσία για να απολαμβάνει καθαρό αέρα, ηρεμία και χαλάρωση.

Η Βίκυ Σταυροπούλου, λόγω υποχρεώσεών της με το J2US δεν μπορεί να τον ακολουθεί, όπως και η Δανάη Μπάρκα που λόγω της εκπομπής της "Πάμε Δανάη", πρέπει να βρίσκεται καθημερινά στα τηλεοπτικά πλατό, αναφέρει το gossip-tv.

Όμως, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης δεν δείχνει να στεναχωριέται καθόλου για τη... μοναξιά του αφού έχει δεκάδες πράγματα να κάνει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Παράλληλα, δεν χάνει την ευκαιρία να απολαμβάνει τις ομορφιές της περιοχής, κάνοντας την βόλτα του μεταξύ άλλων στην παραλία της Σάντοβας.