Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 17:01

Διακοπές ρεύματος σε Τριφυλία και Πυλία

Γράφτηκε από την
Διακοπές ρεύματος σε Τριφυλία και Πυλία


Διακοπές στην ηλεκτροδότηση θα σημειωθούν σήμερα και αύριο σε περιοχές της Τριφυλίας, προκειμένου να γίνουν απαραίτητες τεχνικές εργασίες στο δίκτυο.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Τρίτη από τις 11 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι διακοπή θα γίνει στις περιοχές των Φιλιατρών: Κολοκοτρώνη, Θεοδωρακόπουλου, Μητρομάρα, Ιωάν. Τομαρά, Σκορδάκη, Βέννου, Σάμπαλη, Χαραπάτα, Στρ. Μακρυγιάννη, Αγαπηνού, Χαραλάμπους, Κανάρη, Βορείου Ηπείρου, Κιλκίς, Γαλανόπουλου. Από τη 1 μέχρι τις 3.30 το μεσημέρι στις περιοχές των Φιλιατρών: Κέντρο Υγείας, Δεξαμενή, Προφήτης Ηλίας.
Αύριο Τετάρτη από τις 8 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι διακοπή θα σημειωθεί στις περιοχές Λαφίνα, Βιολογικός Χώρας, Ανάκτορο Νέστορος. Από τις 12 έως τη 1 το μεσημέρι στις περιοχές των Γαργαλιάνων: πλατεία Γουρδουβέλη, Μπρίσκα, Ψαρών, Παλαιολόγου, Ναβαρίνου, Σανταρόζα, Δεριγνύ, Σκουφά, Μιαούλη, Αθανασίου Διάκου, Ελαιοτριβείο Αυρηλιώνη, Μπάλου, Άγιος Παντελεήμονας. Από τη 1 έως τις 2.30 το μεσημέρι στην περιοχή Πάνιτσα Γαργαλιάνων.


Στην Πυλία

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Πυλίας προγραμματίζει για αύριο Τετάρτη και την Πέμπτη ο ΔΕΔΔΗΕ.
Ειδικότερα, αύριο από τις 8 έως τις 10:30 το πρωί χωρίς ρεύμα θα μείνει η Πύλος και συγκεκριμένα η περιοχή της οδού Καλαμάτας περιμετρικά του συνεργείου Ηλιακίδη, καθώς και στην αρχή της οδού Κολοκοτρώνη. Από τις 10:30 το πρωί έως τη 1:30 το μεσημέρι δεν θα έχουν ρεύμα Μεσοχώρι, οικισμός Παλαιό Νερό, Κυνηγού, Πήδασος και Καλλιθέα. Από την 1:30 έως και τις 3:30 το μεσημέρι η Μεθώνη και οι Άνω Αμπελόκηποι.
Την Πέμπτη από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι χωρίς ρεύμα θα μείνει ο οικισμός της Ασίνης και από τη 1 έως τις 3:30 το μεσημέρι το Ακριτοχώρι.
Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.


NEWSLETTER