Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 08:36

Έγκλημα στην Αν. Μάνη: Οι καβγάδες, η ζήλια και το οικογενειακό δράμα - Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 44χρονη

Γράφτηκε από την
Έγκλημα στην Αν. Μάνη: Οι καβγάδες, η ζήλια και το οικογενειακό δράμα - Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 44χρονη

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στην άτυχη 44χρονη που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στον Πύργο Διρού στην Ανατολική Μάνη.

Ο 44χρονος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τη σύζυγό του μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και μπροστά στην κόρη τους. Όπως φαίνεται, πίσω από τις πόρτες του σπιτιού του 44χρονου επιχειρηματία παιζόταν ένα οικογενειακό δράμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega ο 44χρονος είχε δώσει δείγματα βίαιης συμπεριφοράς, καθώς χτυπούσε την γυναίκα του, την οποία ζήλευε παθολογικά. Ο 44χρονος κατηγορούσε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τη γυναίκα του ότι είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, ενώ οι καβγάδες ήταν αρκετά συχνοί.

Αυτός φαίνεται πως ήταν και ο λόγος που δολοφόνησε εν ψυχρώ τη γυναίκα του, αγνοώντας ακόμα και το γεγονός πως στο σπίτι βρισκόταν και η έφηβη κόρη τους. Ο 19χρονος αδελφός της έλειπε από το σπίτι καθώς είχε πάει τον παππού του στο νοσοκομείο της Σπάρτης.

Στον εισαγγελέα ο 44χρονος - Σε σοκ τα παιδιά

Στο σπίτι εκτός από το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε ο 44χρονος και 2 κάλυκες φυσιγγίων, βρέθηκαν ακόμη ένα κυνηγετικό- που επίσης κατείχε νόμιμα- και 3 φυσίγγια.

Ο 44χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Γυθείου. Ο εισαγγελέας τον παρέπεμψε στον ανακριτή με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, με το 44χρονο να παίρνει 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.

Πλέον, το μέλημα τώρα των συγγενών αλλά και των φίλων του ζευγαριού είναι η ψυχική υγεία των δύο παιδιών που ξαφνικά έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους.

Τα δύο παιδιά παραμένουν σε κατάσταση σοκ, μη μπορώντας ακόμα να καταλάβουν τι έγινε στην οικογένειά τους.


NEWSLETTER