Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 14:10

Η Λίντα Καπετανέα στην καμπάνια της Novartis Hellas για την γυναίκα

Γράφτηκε από την
Η Λίντα Καπετανέα στην καμπάνια της Novartis Hellas για την γυναίκα

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην καμπάνια του προγράμματος της Novartis Hellas «Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!», για τις γυναίκες που νοσούν ή έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού, έχει η καλλιτεχνική διευθύντρια του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας Λίντα Καπετανέα.

Στο πλαίσιο αυτό θα γίνουν δωρεάν διαδικτυακά βιωματικά εργαστήρια το διάστημα 7 Δεκεμβρίου 2020 έως 28 Φεβρουαρίου 2021. Το πρόγραμμα είναι υπό την αιγίδα της Εταιρείας Ογκολόγων - Παθολόγων Ελλάδας (Ε.Ο.Π.Ε.) και γίνεται με την υποστήριξη των Συλλόγων «Αλμα ζωής». Μηδενίζοντας τις γεωγραφικές αποστάσεις, δίνεται η δυνατότητα στις ενδιαφερόμενες να παρακολουθήσουν διαδικτυακά βιωματικά εργαστήρια από κάθε γωνιά της Ελλάδας, πάντα από την ασφάλεια του σπιτιού τους. Οπως και στους προηγούμενους επιτυχημένους κύκλους, τα βιωματικά εργαστήρια εκφραστικών τεχνών λειτουργούν υποστηρικτικά, στο πλαίσιο της ολιστικής προσέγγισης της ασθενούς. Χρησιμοποιούν ως βασικά τους εργαλεία τη μουσική, το χορό, τις εικαστικές τέχνες και το θέατρο και βοηθούν στην αυτοέκφραση και στη φροντίδα του πνεύματος και της ψυχής.
Η παρακολούθηση των εργαστηρίων είναι δωρεάν και ανώνυμη, αλλά απαιτείται η ηλεκτρονική εγγραφή. Οι ενδιαφερόμενες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε εργαστήρια μουσικοθεραπείας, δραματοθεραπείας, χοροκινητικής θεραπείας - yoga therapy και εικαστικής θεραπείας και να παρακολουθούν ηλεκτρονικά, μία φορά την εβδομάδα και για διάστημα 10 εβδομάδων, το εργαστήριο της επιλογής τους. Η κάθε συμμετέχουσα έχει τη δυνατότητα να λάβει μέρος σε ένα μόνο είδος εργαστηρίου και σε ένα τμήμα από τα 3 που προσφέρονται εβδομαδιαίως για το εκάστοτε εργαστήριο και δεσμεύεται για τη συμμετοχή της σε εβδομαδιαία βάση καθ’ όλη τη διάρκεια των δέκα εβδομάδων. Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενες μπορούν να παρακολουθήσουν ελεύθερα όσα μεμονωμένα σεμινάρια με συμβουλές μαγειρικής, υγιεινής διατροφής και μακιγιάζ επιλέξουν.


NEWSLETTER