Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013 10:45

ΕΡΑ Καλαμάτας: Εορταστικό πρόγραμμα για την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου

Γράφτηκε από την
ΕΡΑ Καλαμάτας: Εορταστικό πρόγραμμα για την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου

Ειδικά διαμορφωμένο θα είναι αύριο και το πρόγραμμα της ΕΡΑ Καλαμάτας, καθώς θα συμμετέχει στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρα Ραδιοφώνου, που είναι η αυριανή. Ολα τα προγράμματα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας θα εκπέμπουν με ανάλογες εκπομπές, προσαρμοσμένες στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ραδιοφώνου.


Ειδικά διαμορφωμένα ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά προγράμματα, αφιερώματα αρχείου, διαδικτυακές εφαρμογές με κυρίαρχο στοιχεία τη συμμετοχή του κοινού θα περιλαμβάνονται στη γιορτή του Ραδιοφώνου. ΄Ηδη οι ακροατές της Ελληνικής Ραδιοφωνίας απαντούν στο ερώτηση "ραδιόφωνο είναι …"αφήνοντας καθημερινά το δικό τους αρχείο ήχου με το μήνυμά τους για τη γιορτή του ραδιοφώνου τηλεφωνικά  στο 210 6015425 ή διαδικτυακά στην πλατφόρμα www.wrd13.com που δημιουργήθηκε  αποκλειστικά γι΄ αυτό το σκοπό. Τα καλύτερα μηνύματα, διάρκειας έως 1΄ θα μεταδοθούν στις 13 Φεβρουαρίου από όλα τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ.
Ειδικότερα στην ΕΡΑ Καλαμάτας όλες οι ραδιοφωνικές παραγωγές από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, θα κινούνται σε κλίμα της ραδιοφωνικής γιορτής. Πολίτες – ραδιοφωνικοί παραγωγοί που έχουν συμμετάσχει στη δράση "Κάνε την εκπομπή σου"θα είναι προσκεκλημένοι στο studio να μιλήσουν για την ραδιοφωνική τους εμπειρία. Παλιοί εργαζόμενοι στο Ραδιόφωνο θα δίνουν μίνι συνεντεύξεις για τις αναμνήσεις τους, ενώ πολίτες θα μιλούν για την σχέση τους με το ραδιόφωνο σήμερα.
Για επικοινωνία με την ΕΡΑ Καλαμάτας μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 27210 95300 και στο mail era-kalamata1@ert.gr


NEWSLETTER