Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013 21:48

26 προσλήψεις με σύμβαση στις Εφορείες Αρχαιοτήτων για την περιοχή της Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
26 προσλήψεις με σύμβαση στις Εφορείες Αρχαιοτήτων για την περιοχή της Καλαμάτας

 

Συνολικά 26 άτομα θα προσληφθούν -με 7μηνη σύμβαση- στην ΛΗ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και στην 26η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, στην Καλαμάτα.

Οι προσλήψεις θα γίνουν μέσω του του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού και Ερευνητικού Κέντρου Αθηνών, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στη ΛΗ΄ ΕΠΚΑ θα προσληφθούν 22 άτομα (12 ημερήσιοι φύλακες, 2 νυχτοφύλακες, 4 καθαρίστριες και 3 εργάτες/εργατοτεχνίτες) και στην 26η ΕΒΑ 4 άτομα (2 ημερήσιοι φύλακες και 2 καθαρίστριες).

Η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών λήγει στις 4 Μαρτίου και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τα αποστείλουν στη διεύθυνση: Αγία Τριάδα – Δυτικό Κέντρο Τ.Κ. 24100 Καλαμάτα, απευθύνοντάς την στο Φορέα Παροχής Συνοδευτικών και Υποστηρικτικών Υπηρεσιών «Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό και Ερευνητικό Κέντρου Αθηνών (ΕΠΕΚΑ)» υπόψιν Κατερίνας Παπουτσόγλου (τηλ. επικοινωνίας: 272 10 97222).

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων, α) στα γραφεία του ΕΠΕΚΑ β) στην ιστοσελίδα του ΕΠΕΚΑ (www.epeka.gr), γ) στην ιστοσελίδα της Ειδικής Υπηρεσίας Πολιτισμού και Τουρισμού (http://ep.culture.gr), και δ) στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr).


NEWSLETTER