Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021 18:59

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Μεσσηνίας

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Μεσσηνίας

Πολύωρες διακοπές στην ηλεκτροδότηση θα γίνουν αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή σε περιοχές της Τριφυλίας, προκειμένου να γίνουν απαραίτητες τεχνικές εργασίες στο δίκτυο της περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη από τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι διακοπή θα γίνει σε περιοχές της ΤΚ Χώρας: Τουλούπα Χάνι, Μεταξάδα, Στυλιανού, Μεταμόρφωση, συνεργείο Καλογερόπουλου. Και από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι στις περιοχές βιολογικός Χώρας, αντλιοστάσιο βιολογικού, θερμοκήπια Τσεκούρας, Ποτάμι Κορυφασίου.
Την Παρασκευή από τις 8.30 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι το ρεύμα θα κοπεί στις περιοχές Μεγάλος Κάμπος, Διαλισκάρι, Κάναλος, Πελεκητός, Άγιος Νικόλαος Μαράθου, Μπάρλα. Και από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι στην περιοχή Δεξαμενή Φιλιατρών (οικία Γεώργιου Ταμπάκη – ποιμνιοστάσιο Στριμπάκου).

Σε άλλες περιοχές

Διακοπή ρεύματος και σε άλλες περιοχές της Μεσσηνίας προγραμματίζει για αύριο Πέμπτη ο ΔΕΔΔΗΕ. Ειδικότερα, από τις 8.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι χωρίς ρεύμα θα μείνουν Άνω Βασιλικό, Σούλι, Χαραυγή, Καζάρμα, Νερόμυλος και Καρποφόρα. Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.