Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 21:03

Βίντεο κλιπ Καλαματιανών δημιουργών: “Ενα παλικάρι 20 χρονών” (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Βίντεο κλιπ Καλαματιανών δημιουργών: “Ενα παλικάρι 20 χρονών” (βίντεο)


Το μαγευτικό τραγούδι “Ενα παλικάρι 20 χρονών” κυκλοφόρησαν ως βίντεο κλιπ πριν από λίγο καιρό δύο νέοι δημιουργοί από την Καλαμάτα.

Ο Γιάννης Βλαχοδημητρόπουλος και ο Νικόλας Πολυχρονόπουλος το ερμηνεύουν με φόντο τη θάλασσα, αφού το βίντεο γυρίστηκε στα βράχια του Κορδία. Το παραδοσιακό κομμάτι τραγουδούν και οι δύο, οι οποίοι επίσης παίζουν πλήκτρα και λαούτο. Τη μίξη, την ηχοληψία και το μάστερινγκ έκανε ο Νικόλας, τα πλάνα και το μοντάζ ανέλαβε ο Πέτρος Κώτσιαρης.
Ο Γιάννης έχει γεννηθεί το 2003 και είναι μαθητής στη Γ΄ Τάξη του Μουσικού Λυκείου. Ξεκίνησε στα 5 του με μπουζούκι, το οποίο συνεχίζει μέχρι και σήμερα. Εχει διδαχτεί και πιάνο για ένα χρόνο αλλά στο μεγαλύτερο κομμάτι δηλώνει αυτοδίδακτος στο πιάνο και στην κιθάρα. Οταν ήταν 16 ξεκίνησε να παίζει σε μαγαζιά στην Καλαμάτα. Ο Νικόλας είναι γεννημένος το 2001 και στα 7 του ξεκίνησε κιθάρα, στα
13 το λαούτο, στα 14 τύμπανα. Σπουδάζει Παραγωγή - Ηχοληψία στην Αθήνα, ενώ και εκείνος ξεκίνησε από την εφηβεία να παίζει σε μουσικά σχήματα της Καλαμάτας. Είναι απόφοιτος του Μουσικού Σχολείου.
Σύντομα θα βγει και το νέο κομμάτι των δύο αυτών νέων μουσικών, αυτή τη φορά με τη συμμετοχή τρίτου μουσικού. Ηδη το πρώτο τους βίντεο κλιπ έχει περίπου 3.500 views.
Γ.Σαρ.


NEWSLETTER