Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 12:26

Διαδικτυακή επιστημονική εσπερίδα για εστίαση

Διαδικτυακή επιστημονική εσπερίδα με θέμα «Εστίαση και Covid-19, από τη θεωρία στην πράξη η βιώσιμη λειτουργία» διοργανώνει την Κυριακή στις 6 μ.μ. η πρωτοβουλία EstiasiGreece σε συνεργασία με τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας.

Σκοπός της ημερίδας είναι η εκπαίδευση και η ευαισθητοποίηση των συμμετεχόντων για τους πιθανούς μολυσματικούς παράγοντες στο περιβάλλον των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, για με την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων με τα μέτρα πρόληψης ενάντια στον κορονοϊό. Επίσης, η εξοικείωση με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ειδικών κατηγοριών πελατών και η δυνατότητα αναγνώρισης των ειδικών αναγκών τους.
Θα μιλήσουν οι:
• Αθανάσιος Εξαδάχτυλος, πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων του Υπ. Υγείας
• Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, καθηγητής Επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και μέλος της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων του Υπ. Υγείας
Συντονιστές της εσπερίδας είναι οι:
• Νικόλαος Γεωργιάδης, πρόεδρος Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Έβρου
• Κωνσταντίνος Ναστούλης, πρόεδρος Ένωσης Επαγγελματιών Εστίασης Αγρινίου
Στην πλατφόρμα της τηλεδιάσκεψης θα λάβουν μέρος εκπρόσωποι σωματείων από όλες τις περιφέρειες της χώρας.
Η συμμετοχή στην εσπερίδα είναι δωρεάν, και η παρακολούθηση της μπορεί να γίνει ακολουθώντας έναν από τους εξής συνδέσμους:
• Live on Facebook, Σελίδα EstiasiGreece
https://www.facebook.com/EstiasiGreece
• Live on YouTube, κανάλι MenoumeoloimaziEstiasigreece
https://www.youtube.com/channel/UCySjia4EUPu7vwYvGnva8ZA