Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 12:41

Καλαμάτα: "Εφυγε" ο ιδρυτής του "Ευκλή" Τάκης Κουτρούλης

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: "Εφυγε" ο ιδρυτής του "Ευκλή" Τάκης Κουτρούλης

Έφυγε σήμερα από την ζωή ο ιδρυτής του ΣΠΟΚ "Ευκλής" Τάκης Κουτρούλης.

Την θλιβερή είδηση γνωστοποίησε ο "Ευκλής", που σε ανακοίνωσή του σημειώνει: 

"Ο ιδρυτής του Συλλόγου Πεζοπόρων - Ορειβατών Καλαμάτας ''Ο Ευκλής'' και επί σειρά ετών πρόεδρός του Παν. Κουτρούλης δυστυχώς έφυγε από την ζωή σήμερα Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου. Η Διοίκηση και τα μέλη του ''Ευκλή'' εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του και εύχονται στην αγαπημένη μονάκριβη κόρη του κα. Δήμητρα Κουτρούλη να είναι δυνατή, να θυμάται τον πατέρα της με αγάπη, όπως άλλωστε όλοι μας.
Το Δ.Σ. επίσης με ψήφισμά του στο έκτακτο συμβούλιο σήμερα (25/2ου) αποφάσισε να παρευρεθούν τα μέλη του στην Εξόδιο Ακολουθία και αντί στεφάνου, να προσφέρουν εις μνήμη του ένα ''Πρωινό Γεύμα Αγάπης'' στους φιλοξενούμενους του Ιδρύματος Απόρων - Ανιάτων ''Η Στέγη της Εκκλησίας''.
Το 1980 ο Παναγιώτης Κουτρούλης μαζί με μια ομάδα ανθρώπων ίδρυσε στην πόλη μας το Σωματείο του ''Ευκλή'' με τμήματα του Κλασσικού Αθλητισμού, όπως τμήμα στίβου, πάλης, ενόργανης γυμναστικής, μπάσκετ, αγωνιστικής ποδηλασίας κ.ά.
 Επί σειρά ετών ο κ. Τάκης, όπως τον ήξεραν και τον προσφωνούσαν όλοι έδωσε την ψυχή του στο σύλλογο δημιουργώντας όμορφες δράσεις και πολύ συχνά μας έλεγε ότι ήταν το δεύτερο σπίτι του!
Η πρόεδρος Ελένη Οικονομοπούλου δηλώνει ότι ο ''Ευκλής'' είναι μια ''Μεγάλη και ζεστή οικογένεια'' και αισθάνεται την ανάγκη, να τον ευχαριστήσει δημόσια για την εμπιστοσύνη, που της έδειξε από το 2011 και μαζί με τα μέλη της σημερινής διοίκησης υπόσχονται, ότι θα συνεχίσουν το αθλητικό, κοινωνικό και εθελοντικό έργο του".


NEWSLETTER