Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021 11:50

Στη Νέδουσα στο κανάλι της Βουλής

Στη Νέδουσα στο κανάλι της Βουλής


Ενα ιστορικό αφιέρωμα στη Νέδουσα Μεσσηνίας και στον ήρωα της Επανάστασης του 21’ Νικήτα Σταματελόπουλο, τον μεγάλο Νικηταρά, θα παρουσιάσει την ερχόμενη Κυριακή στις 12 το μεσημέρι η εκπομπή «Από Τόπο σε Τόπο», στη Βουλή tv.

Οπως αναφέρει ο παρουσιαστής της εκπομπής Χρήστος Μυλωνάς στη σελίδα του στο facebook «Ιδιαίτερα τιμητική είναι η παρουσία - συμμετοχή, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας Χρυσoστόμου». Η σειρά εκπομπών «Από Τόπο σε Τόπο» προβάλει στο κανάλι της Βουλής τα ήθη, τα έθιμα και την πολιτιστική κληρονομιά του κάθε τόπου, ταξιδεύοντας στην ελληνική περιφέρεια. Στο αφιέρωμα θα μιλήσουν οι ερμηνευτές: Κώστας Καντζιλιέρης, Μαριάνθη Λιουδάκη και Λεωνίδας Σταρόγιαννης. Συμμετέχουν επίσης, οι χορευτικοί σύλλογοι: Των Νεδουσαίων, οι «φίλοι της Παράδοσης» Καλαμάτας, οι «Αμφειείς», ο «Ποσειδών» και ο σύλλογος των Λεΐκων η «Πρωτοπορία» καθώς και πλήθος εξαίρετων μουσικών.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Αρχισυνταξία- Λαογραφική έρευνα-Παρουσίαση: Χρήστος Μυλωνάς, Σκηνοθεσία: Σπύρος Λαμπρόπουλος, Ηχοληψία: Γιάννης Γρίβας, Εκτέλεση Παραγωγής: Παναγιώτης Κακαβιάς.