Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021 18:30

Κυπαρισσία: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο "αντίο" στον πυροσβέστη Κανέλλο Μπούρα

Γράφτηκε από την
Κυπαρισσία: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο "αντίο" στον πυροσβέστη Κανέλλο Μπούρα

Το τελευταίο αντίο σε κλίμα οδύνης και πένθους είπαν στον πυροσβέστη Κανέλλο Μπούρα συγγενείς, φίλοι και η "οικογένεια" του Πυροσβεστικού Σώματος παρουσία του Αρχηγού τους αντιστράτηγου Π.Σ. Στέφανου Κολοκούρη, σήμερα το μεσημέρι στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Αθανασίου στην Κυπαρισσία.

Ο άτυχος πυροσβέστης έχασε την ζωή του το βράδυ της Παρασκευής εν ώρα υπηρεσίας , όταν παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο στην εθνική οδό Καλό Νερό – Πύργου , λίγο μετά το Καλό Νερό, στην προσπάθεια του να απομακρύνει μια κλάρα δέντρου από το οδόστρωμα και ενώ επέστρεφαν στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κυπαρισσίας , μετά από περιπολία στο δάσος της Ελαίας.

Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσόστομο, ενώ τιμές απέδωσαν η φιλαρμονική του Πυροσβεστικού Σώματος και συνάδελφοι του εμφανώς συντετριμμένοι.

Τα θερμά συλλυπητήρια του ιδίου, αλλά και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. όσο και του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά, εξέφρασε ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Στέφανος Κολοκούρης. Χάθηκε είπε ένας άξιος πυροσβέστης στην προσπάθεια του να κάνει το καλό, να προσφέρει στον συνάνθρωπο όπως κάνουν οι πυροσβέστες, στην προσπάθεια του να αποτρέψει τον κίνδυνο για κάποιον άλλο.

Στη νεκρώσιμη ακολουθία επίσης παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Μεσσηνίας Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Αντώνης Βλάχος, Δημήτρης Στριμπάκος και Μαρία Παναγοπούλου.


NEWSLETTER