Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2021 08:00

113 λάμπες δεν λειτουργούν στις δύο εισόδους της Κυπαρισσίας!

113 λάμπες δεν λειτουργούν στις δύο εισόδους της Κυπαρισσίας!

Ούτε 1 ούτε 2, αλλά 113 λάμπες δεν λειτουργούν στις κολόνες ηλεκτροφωτισμού στις δύο εισόδους της Κυπαρισσίας, στο δίκτυο της εθνικής οδού από Καλό Νερό και Φιλιατρά.

Για το λόγο αυτό ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του προς την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, ζητώντας την άμεση αντικατάσταση των λαμπτήρων.

Στην επιστολή του, που επίσης κοινοποιείται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στο Δήμο Τριφυλίας, τονίζει:

«Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας, μετά την έκφραση πολλών παραπόνων από μέλη του συλλόγου μας, κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Κυπαρισσίας αλλά και επισκέπτες της περιοχής μας, για την κατάσταση του ηλεκτροφωτισμού στις δυο εισόδους της Κυπαρισσίας (εθνική οδό Καλό – Νερό – Κυπαρισσία, Κυπαρισσία – Φιλιατρά), τόσο από την πλευρά του Καλού Νερού όσο και από την πλευρά των Φιλιατρών.
Αξιότιμε κύριε αντιπεριφερειάρχα, όπως και εσείς μπορείτε να διαπιστώσετε από το φωτογραφικό υλικό που παρατίθεται πιο κάτω η πλειονότητα των λαμπτήρων κατά μήκος της εθνικής οδού δεν λειτουργεί, άλλες δεν υπάρχουν καθόλου, ενώ άλλες έχουν «γυρίσει» προς τη μεριά των παρακείμενων χωραφιών και όχι προς την εθνική οδό, παρουσιάζοντας εικόνα εγκατάλειψης. Εντέλει το αποτέλεσμα είναι ότι οι περισσότερες κολόνες ηλεκτροφωτισμού δεν λειτουργούν, παρά λειτουργούν (113 λάμπες δεν λειτουργούν).
Αξιότιμε κύριε αντιπεριφερειάρχα, παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειές σας, για την αντικατάσταση των καμένων λαμπτήρων και την επισκευή όπου απαιτείται, καθώς και ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου που ήδη διανύουμε η κίνηση στα εν λόγω κομμάτια της εθνικής Οδού είναι ήδη αυξημένη και αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω όσο διανύουμε την καλοκαιρινή περίοδο».