Πέμπτη, 04 Απριλίου 2013 08:41

Πακιστανός σε... λήθαργο σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Γράφτηκε από την
Πακιστανός σε... λήθαργο σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Σε λήθαργο φαίνεται ότι είχε πέσει ένας Πακιστανός μέσα στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Χώρα το βράδυ της Πρωταπριλιάς.

Ο... υπναράς επιβάτης επιβιβάστηκε στην Αθήνα, αλλά όταν ο ελεγκτής τού ζήτησε να δει το εισιτήριό του στην Τρίπολη διαπίστωσε ότι δεν ξυπνούσε ούτε με κανόνια! Τον σκουντούσαν, του μιλούσαν, αλλά αυτός τίποτα, όπως μας διηγήθηκε ο οδηγός του λεωφορείου ύστερα από επικοινωνία μας μαζί του.
Ο Πακιστανός ταξίδευε από Αθήνα προς Φιλιατρά, μας είπε ο οδηγός. Κατά την επιβίβαση έδειξε εισιτήριο, όχι όμως και όταν του ζητήθηκε μέσα στο λεωφορείο. Με τα πολλά κατάφεραν να τον κάνουν να ανοίξει τα μάτια του, αλλά απλώς τους κοιτούσε και... δεν μιλούσε. Σε κάθε ερώτηση που του έκαναν για το πού πάει ή πού είναι το εισιτήριό του, δεν έπαιρναν απάντηση. Μόνο κάποια στιγμή ανέφερε ένα μέρος κοντά στη Χώρα, από το οποίο όμως το λεωφορείο δεν περνούσε.
Τι να κάνει και ο οδηγός, πάνω στην απελπισία του ότι θα μείνει όλη νύχτα να φυλάει τον κοιμισμένο επιβάτη στο λεωφορείο -γιατί δεν είχε δει εισιτήριο ώστε να ξέρει πού κατεβαίνει- με το που έφτασαν γύρω στις 11.30 το βράδυ στην Κυπαρισσία πήρε τηλέφωνο την Αστυνομία. Αλλά όπως διαπιστώθηκε στο Τμήμα, ο Πακιστανός και χαρτιά είχε και εισιτήριο για τα Φιλιατρά - μόνο που δεν ήξερε ελληνικά!
Ν.Κ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER