Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2021 22:22

Βανδαλισμούς στη Μεσσήνη καταγγέλλει η ΚΝΕ

Βανδαλισμούς στη Μεσσήνη καταγγέλλει η ΚΝΕ

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ της ΚΝΕ στη Μεσσήνη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, ενώ οι οργανωτές καταγγέλλουν βανδαλισμό και προπηλακισμό.

Το Τομεακό Συμβούλιο Μεσσηνίας της κομμουνιστικής νεολαίας αναφέρει ότι “φαίνεται πως οι πρωτοβουλίες της ΚΝΕ και η απήχηση που έχουν στη νεολαία της Μεσσήνης με τη σημαντική συμμετοχή ομάδων στο τουρνουά ενόχλησε τη γνωστή φασιστική συμμορία της Μεσσήνης. Σαν τους λαγούς, προσπάθησαν να εμποδίσουν την δραστηριότητα της ΚΝΕ, βανδαλίζοντας τον χώρο που γινόταν η εκδήλωση και προπηλακίζοντας τους παρευρισκόμενους. Το σχέδιο τους απέτυχε! Το μόνο που κατάφεραν είναι να μας κάνουν φανερό για άλλη μια φορά πόσο καλός μηχανισμός του συστήματος είναι. Αυτή την φορά απέδειξαν ότι είναι και μηχανισμός των εμπόρων ναρκωτικών, όλων αυτών που θέλουν την νεολαία ναρκωμένη, εύκολη λεία, που θα δέχεται αδιαμαρτύρητα την εκμετάλλευση. Ο λαός της Μεσσήνης και η νεολαία να τους απομονώσουν, να συνεχίσουν την πάλη τους για την ζωή, τα δικαιώματά τους, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, για το σοσιαλισμό. Αλλωστε, η πάλη ενάντια στα ναρκωτικά αποτελεί τρανό μήνυμα ελπίδας, συλλογικότητας και αγώνα για την οικοδόμηση μιας άλλης κοινωνίας, όπου η χρήση, η εξάρτηση, η «φυγή», η αποκοπή από την κοινωνία θα γίνουν περιττές!”.

Το Συμβούλιο της ΚΝΕ παρατηρεί πως “η καλύτερη απάντηση είναι η ακόμη πιο μαζική συμμετοχή στο κεντρικό φεστιβάλ της ΚΝΕ, την Παρασκευή 10 Σεπτέμβρη στο Πάρκο του Λιμενικού στην Καλαμάτα!”.