Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 08:00

ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στην Κορώνη

Γράφτηκε από την

 

Σε λειτουργία πρόκειται να τεθεί αυτές τις ημέρες το νέο ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στην Κορώνη, το οποίο έχει τοποθετηθεί στο κατάστημα "Η κουζίνα της Μιράντας" στην πλατεία του Μόλου.

Μετά τη διακοπή λειτουργίας του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην περιοχή με συντονισμένες ενέργειες του Συλλόγου Επαγγελματιών Κορώνης δρομολογήθηκε η τοποθέτηση του ΑΤΜ για την εξυπηρέτηση του κοινού.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Επαγγελματιών Κορώνης αναφέρει μεταξύ άλλων: “Το νέο ΑΤΜ θα έχει τη δυνατότητα της online κατάθεσης χρημάτων, λειτουργία που κρίνεται απαραίτητη για την εξυπηρέτηση των πολιτών και των επισκεπτών και κατ’ εξοχην του επιχειρηματικού κόσμου. Μετά το συμβάν της απομάκρυνσης του καταστήματος ο σύλλογός μας στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια της τράπεζας στην εύρεση χώρου για την τοποθέτηση, όπως και υπεραμύνθηκε της ανάγκης για online κατάθεση. Σε αυτή την προσπάθεια συνεργαστήκαμε με τον διευθυντή της Τράπεζας Πειραιώς στην Πύλο κ. Ιωάννη Σταυρόπουλο, ο οποίος από την πρώτη στιγμή αντελήφθη τη σοβαρότητα της κατάστασης. Επίσης πολύτιμη βοήθεια έδωσε απλόχερα ο Παναγιώτης Αδαμόπουλος, συμπατριώτης μας και πρόεδρος του ΣETAΠ (Σύλλογος Εργαζομένων Τράπεζας Αγροτικής Πειραιώς). Μετά την ευχάριστη αυτή εξέλιξη καθώς και μετά από την απομάκρυνση του μετασχηματιστή ρεύματος για την οποία ο Δήμος Πύλου-Νέστορος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του συλλόγου μας, περιμένουμε και τη μεταφορά της λαϊκής υπαίθριας αγοράς στην πλατεία, ώστε αυτή να γίνει σημείο αναφοράς όπως της αξίζει”.