Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 11:28

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την
Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Μεσσηνίας

 

Διακοπές ρεύματος σε διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας έχει προγραμματίσει ο ΔΕΔΔΗΕ από σήμερά έως και την Τρίτη.

Συγκεκριμένα, διακοπή από τις 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ. θα γίνει στα Μενινά και το Ελαιοχώρι. Από τις 8 π.μ. έως τις 11 π.μ. στο Δυτικό Κέντρο Καλαμάτας (Εργατικές Κατοικίες) και από τις 10.30 π.μ. έως τη 1.30 μ.μ. στις οδούς Μπουλούκου και Μερόπης στην Καλαμάτα.

Επιπλέον διακοπή λόγω βλάβης θα γίνει από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι στα Φιλιατρά, στον Άγιο Αθανάσιο και τις οδούς Ζαχαριανών, Στρατηγού Μακρυγιάννη, Λουκόπουλου, Παπαναστάση, Νικολακοπούλου.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Αύριο Κυριακή θα γίνουν διακοπές ρεύματος σε περιοχές των Δήμων Μεσσήνης και Πύλου-Νέστορος.

Ειδικότερα, από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι χωρίς ρεύμα θα μείνουν οι τοπικές κοινότητες: Βελίκα, Νεοχώρι, Στρέφι, Χρυσοφόρα, Στέρνα, Αετοφωλιά, Δάρα, Δάφνη, Δροσιά, Πελεκανάδα, Κουρτάκι, Βλάση, Παπαφλέσσα, Αριστομένης, Κουτίφαρη, Πουλίτσι, Πλατανόβρυση, Βούταινα, Μηλιώτη, Μεταξάδα, Φλεσσιάδα, Παλιά Βρύση, Μάκρενα, Μάλη, Νερόμυλος και Ριζόμυλος.

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ

Τη Δευτέρα θα γίνουν διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Μάνης.

Ειδικότερα, από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι χωρίς ρεύμα θα μείνουν οι Δολοί, το Ακρογιάλι, ο οικισμός Μαλιτσινού, ο οικισμός Γεράνου, οι Κιτριές και τα Καλλιανέικα.

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

Την Τρίτη 25 του μηνός από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι διακοπή θα γίνει στις περιοχές της Κυπαρισσίας Μεμί, συνεργείο Χαΐνη και Σεργιάνι.

Σε όλες τις προγραμματισμένες διακοπές που προαναφέρθηκαν, αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

 


NEWSLETTER