Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 09:03

Λέσχη Αξιωματικών Καλαμάτας: Ξενώνας για στελέχη Ενόπλων Δυνάμεων

Γράφτηκε από τον
Λέσχη Αξιωματικών Καλαμάτας: Ξενώνας για στελέχη  Ενόπλων Δυνάμεων

 

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μετατροπή της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Καλαμάτας σε ξενώνα για στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι εργασίες πρόκειται να ολοκληρωθούν προσεχώς, ώστε το κτήριο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αριστομένους και Σοφοκλέους, δίπλα από το Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, να μετατραπεί σε διαμερίσματα αναψυχής για αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και απόστρατους.

Ο ξενώνας στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων σύμφωνα με πληροφορίες θα περιλαμβάνει 18 διαμερίσματα, καθώς και ένα ακόμα κατάλληλα διαμορφωμένο για φιλοξενία ατόμων με αναπηρία.

Σύμφωνα μάλιστα με τον σχεδιασμό, γύρω στο Πάσχα αναμένεται να γίνει η τελετή εγκαινίων της νέας δομής φιλοξενίας πιθανόν παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου και του Μεσσήνιου Αρχηγού ΓΕΣ αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση.

Να σημειωθεί ότι ανάλογοι ξενώνες για την ολιγοήμερη φιλοξενία στελεχών και των οικογενειών τους έχουν δημιουργηθεί σε διάφορες περιοχές της χώρας (νησιά, Βόρεια Ελλάδα), ενώ στην Πελοπόννησο λειτουργεί ήδη στο Ναύπλιο.

Δ.Πλ.


NEWSLETTER