Πέμπτη, 26 Μαϊος 2022 21:55

Διακοπές ρεύματος σε Τριφυλία και Μάνη

Γράφτηκε από την

 

 

Διακοπές στην ηλεκτροδότηση θα γίνουν τις επόμενες ημέρες σε αρκετές περιοχές της Τριφυλίας και της Μάνης προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες στο δίκτυο.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 28/5 από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι στη Γιόλακα Φιλιατρών. Από τις 12 μέχρι τις 3 το μεσημέρι στο Εξοχικό από την 1η είσοδο Φιλιατρών έως την Εκκλησία.

Τη Κυριακή 29/5 από τις 8 μέχρι τις 9.30 το πρωί στις περιοχές Καλό Νερό, Σεργιάνι, Μεμί, Σανί, Καρτελά, Μύλους, Βρύσες, Μουριατάδα, Σελλά, Άνυδρο, Λατζουνάτο, Ραυτόπουλο, Δάρα, Κυπαρισσία, εργατικές κατοικίες, Γιανίτσαινα, Βαθύ, Τερψιθέα, Αγρίλι, Λιθαρορίξη, Σπηλιά, Αρμενιούς Περδικονέρι, Πλάτη, Χριστιάνους.

Από τις 11 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι στις περιοχές Λεύκη, Παναγούλα.

ΣΤΗ ΜΑΝΗ

Διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Δυτικής Μάνης προγραμματίζει ο ΔΕΔΔΗΕ το προσεχές Σάββατο 28 του μήνα, προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες.

Ειδικότερα, από τη 1 έως τις 3 το μεσημέρι χωρίς ρεύμα θα μείνουν τα αρδευτικά των περιοχών του Κοτρωνίου, Αγίου Νικολάου και Ριγκλιών. Διακοπή στην ηλεκτροδότηση θα σημειωθεί την ίδια μέρα από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι στα αρδευτικά της περιοχής Καλύβες και από τις 8 έως τις 11 το πρωί στη Μάλτα.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.