Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 08:48

Καλαμάτα: Κυκλοφοριακό έμφραγμα χθες στην Αριστοδήμου (βίντεο-φωτογραφίες)

Γράφτηκε από τον
Καλαμάτα: Κυκλοφοριακό έμφραγμα χθες στην Αριστοδήμου (βίντεο-φωτογραφίες)

Εγινε και αυτό χθες το πρωί, η ...αποθέωση της κυκλοφοριακής αναρχίας, στην οδό Αριστοδήμου, στο κέντρο της Καλαμάτας, από την παράνομη στάθμευση.

Φορτηγό αυτοκίνητο που εκινείτο νότια προς τη Βασιλ. Γεωργίου, μετά τη Γεωργούλη φράκαρε, καθώς και από τις δύο πλευρές της Αριστοδήμου είχαν παρκάρει αυτοκίνητα (παράνομα από την ανατολική πλευρά). Κλήθηκε η Δημοτική Αστυνομία, εμφανίστηκαν δύο αστυνομικοί που σφύριξαν αρκετά για να εμφανιστούν οι οδηγοί που είχαν παρκάρει παράνομα. Λύση, όμως δεν δόθηκε, καθώς τα παράνομα δεν έφυγαν.

Με τη βοήθεια της Δημοτικής Αστυνομίας που έκοψε κλήσεις στα παράνομα παρκαρισμένα ΙΧ, κάποιων οδηγών και περαστικών έφυγε ένα αυτοκίνητο, αλλά και πάλι το φορτηγό παρακάτω (πριν τον πεζόδρομο της Βαλαωρίτου) δεν μπορούσε να περάσει, καθώς υπήρχαν σταθμευμένα ΙΧ και στις δύο πλευρές. Μάλιστα, ένα ΙΧ έχει παραμείνει παρκαρισμένο στην ανατολική πλευρά από τον Ιούλιο (τώρα είναι παράνομο) και το παρμπρίζ του έχει γεμίσει κλήσεις, καθώς του κόβουν κάθε μέρα κλήση, αλλά δεν το απομακρύνουν.

Τελικά για να καταφέρει να περάσει το φορτηγό, έκανε όπισθεν με τη βοήθεια των περαστικών, για να μην χτυπήσει τα παρκαρισμένα και κινήθηκε στη Γεωργούλη προς την Αριστομένους.

Η Αριστοδήμου παρέμεινε με παρκαρισμένα αυτοκίνητα και στις δύο πλευρές, όπως είναι κάθε μέρα σχεδόν όλο το χρόνο, όχι μόνο την καλοκαιρινή περίοδο που η κίνηση στην Καλαμάτα πολλαπλασιάζεται.

Γ.Σ.


NEWSLETTER