Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 14:59

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το “Kalamata Pamisos River Action”

Γράφτηκε από την
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το “Kalamata Pamisos River Action”

 

Δράσεις με τίτλο “Kalamata Pamisos River Action” για μικρούς και μεγάλους πραγματοποιούνται μεθαύριο Κυριακή 21 Αυγούστου, στον Αρι, στο ειδικά διαμορφωμένο πάρκο στις όχθες του Παμίσου, κοντά στο φράγμα, από τις 9.30 το πρωί.

Διοργανώνονται από το Δήμο Καλαμάτας και την Κοινότητα Άριος και τελούν υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.

Λόγω των δράσεων, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός είδους οχήματος στην οδό που βρίσκεται παράλληλα του πάρκου του Παμίσου στον Αρι και σε μήκος 300 μέτρων περίπου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών. Η απαγόρευση ισχύει από τις 9 το πρωί έως τις 10.30 το βράδυ.

Να επισημανθεί ότι πρόκειται για μια προσπάθεια προβολής και ανάδειξης του φυσικού κάλλους του Παμίσου, ως ένα εξαιρετικής ομορφιάς τοπίο, ιδιαίτερα στο συγκεκριμένο σημείο. Στόχος είναι η καθιέρωση του ποταμού Παμίσου ως ένα από τα αξιοθέατα του Δήμου Καλαμάτας, λόγω του μεγάλου τουριστικού ενδιαφέροντος και της συνεχούς αυξανόμενης επισκεψιμότητας.


NEWSLETTER