Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 08:34

Πρόβλημα τα αδέσποτα σκυλιά στα Φιλιατρά

Γράφτηκε από τον

 

Σοβαρό εξακολουθεί να είναι το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά στο Γυμνάσιο Φιλιατρών, τα οποία ανενόχλητα μπαινοβγαίνουν στους εσωτερικούς χώρους του σχολείου και κυκλοφορούν στους διαδρόμους αλλά και στις τάξεις. Χθες μάλιστα είχαν μπει στα γραφεία των καθηγητών και είχαν λουφάξει.

Τόσο ο διευθυντής Νίκος Αθανασόπουλος όσο και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου Αντώνης Δημητρόπουλος εξέφρασαν την έντονη διαμαρτυρία τους για αυτή την κατάσταση και ειδικά για το γεγονός πως παρότι από παλιά έχουν επισημάνει το πρόβλημα δεν έχει γίνει τίποτα από την πλευρά του δήμου και δεν έχει αλλάξει η κατάσταση.

Ο κ. Δημητρόπουλος μιλώντας στην «Ε» επισήμανε χαρακτηριστικά: «Έχουμε απευθυνθεί στο δήμο και από παλιότερα, μάλιστα είχαν γίνει μηνύσεις, αλλά δεν έχει γίνει τίποτα. Είχα μιλήσει πρόσφατα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και μου είπε "εσείς φταίτε που αφήνετε τις πόρτες ανοιχτές". Οι πόρτες δεν μένουν ανοιχτές, ανοίγουν για να μπουν τα παιδιά στο σχολείο, πώς δηλαδή θα μπουν; Το πρόβλημα είναι πολύ καιρό και δεν έχει λυθεί, δεν έχει υπάρξει ενδιαφέρον από το δήμο. Έχουν περάσει δύο μήνες από τότε που το είχαμε ξαναθέσει και δεν έχει γίνει τίποτα».

Κ.Μπ.