Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 16:58

Καλαμάτα: Ελεύθερος με όρους ο 19χρονος για την εκδικητική πορνογραφία

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Ελεύθερος με όρους ο 19χρονος για την εκδικητική πορνογραφία

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 19χρονος, ο οποίος διέρρευσε από ψεύτικο προφίλ βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο της 21χρονης πρώην συντρόφου του, στο Messenger κοινής γνωστής.

Μετά την απολογία του, εισαγγελέας και ανακρίτρια Καλαμάτας αποφάσισαν την άρση της προσωρινής του κράτησης υπό τους όρους της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής διαμονής του, όπως επίσης της απαγόρευσης επικοινωνίας με την καταγγέλλουσα και προσέγγισής της σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων.

Την 21χρονη ενημέρωσε για το επίδικο βίντεο η κοινή τους γνωστή, και έτσι το περασμένο Σάββατο η νεαρή γυναίκα πήγε και τον κατήγγειλε στην Ασφάλεια Καλαμάτας, οπότε το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε και συνελήφθη στον Αντικάλαμο.

Είχε προηγηθεί λίγες μέρες νωρίτερα ο χωρισμός τους, μετά από έναν χρόνο σχέση -ενώ ο 19χρονος κατηγορείται επίσης πως απειλούσε την καταγγέλλουσα με μηνύματα που της έστελνε και τηλεφωνήματα που της έκανε ότι θα στείλει το βίντεο και γυμνές φωτογραφίες της σε κοινούς τους φίλους, με σκοπό να την εκδικηθεί επειδή χώρισαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αστυνομικοί της Ασφάλειας βρήκαν γυμνές φωτογραφίες της 21χρονης στο κινητό τηλέφωνο του κατηγορουμένου, το οποίο κατασχέθηκε και απεστάλη στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ για την περαιτέρω εξέτασή του.

Ο 19χρονος, εκτός από το κακούργημα της εκδικητικής πορνογραφίας, κατηγορείται επίσης και για τα αδικήματα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων, της ενδοοικογενειακής βίας, της εξύβρισης και της απειλής.   

Ν.Κ.


NEWSLETTER