Κυριακή, 05 Μαρτίου 2023 11:15

Αιτήσεις για μίσθωση χώρου στο λιμάνι της Καλαμάτας

Αιτήσεις για μίσθωση χώρου στο λιμάνι της Καλαμάτας

Με ανακοίνωσή του το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους (καταστηματάρχες και λοιπούς), που επιθυμούν να κάνουν χρήση χώρου για το τρέχον έτος στη χερσαία ζώνη του λιμανιού, να προσέλθουν στην υπηρεσία (Μιαούλη 30 – Καλαμάτα) μέχρι τη Δευτέρα 13 του μήνα, προκειμένου να υποβάλλουν αιτήσεις για τη χορήγηση σχετικής άδειας.

Απαραίτητα δικαιολογητικά: α) Τοπογραφικό διάγραμμα όπου θα φαίνεται ακριβώς η θέση του καταστήματος, τα μέτρα της πρόσοψης του καταστήματος και ο αιτούμενος χώρος. β) Μισθωτήριο συμβόλαιο.

Επίσης όσοι από τους καταστηματάρχες έχουν ήδη κάνει αίτηση, ή επιθυμούν να κάνουν για παραχώρηση χρήσης χερσαίου χώρου για το τρέχον έτος και έχουν οφειλές από προηγούμενα έτη, τα οποία δεν έχουν ρυθμίσει, θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση για ρύθμιση των οφειλών τους, προκειμένου να ληφθεί νέα απόφαση.

Μετά το πέρας της ανωτέρω προθεσμίας, το Διοικητικό Συμβούλιο θα παραχωρήσει τμήματα της ενιαίας χερσαίας ζώνης στους αιτούντες, για το τρέχον έτος, χωρίς καμία δέσμευση.