Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2013 07:28

Αδιαφορία για την Αγορά από το Δήμο

Αδιαφορία για την Αγορά από το Δήμο

Δε δείχνει έμπρακτο ενδιαφέρον για την Κεντρική Αγορά, κατηγορούν το δήμαρχο Καλαμάτας Π. Νίκα, επαγγελματίες της ΚΑΚ ως απάντηση στις δηλώσεις του πως οφείλουν 150.000 ευρώ και πρέπει να τα καταβάλουν για να λειτουργήσει η Αγορά. Μάλιστα, τονίζουν ότι έχει αδιαφορήσει πλήρως στο αίτημά τους για μείωση των ενοικίων, καθώς είναι οι μόνοι που παραμένουν με τα ίδια ενοίκια, όπως διαμαρτυρήθηκαν.

"Τον ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση, τη στήριξη και την κατανόηση, αλλά το ενδιαφέρον του δεν το έχουμε δει έμπρακτα", παρατήρησε στην "Ε" επαγγελματίας και ανέφερε πως είναι θετικό πάντως που έρχεται και ψωνίζει. Σημείωσε ότι "για τα κτήρια που νοικιάζει ο Δήμος για τις υπηρεσίες του, όπως για τη ΔΕΥΑΚ, έχει εξασφαλίσει μειώσεις. Για την Αγορά τι έχει κάνει; Παρότι έχουμε ζητήσει και έχουμε πάει υπογραφές και στον ίδιο, για μείωση των ενοικίων, λόγω της κρίσης που βιώνουμε όλοι, δεν έχει γίνει τίποτα, αδιαφορία, καμία ανταπόκριση". Και αναρωτήθηκε "το ενδιαφέρον θα το δούμε όταν θα έρθουν οι εκλογές;".

Είπε ακόμα ότι "έχει βάλει ελεγχόμενη στάθμευση, αλλά δεν ισχύει. Ισχύει μόνο για τους πελάτες, γι’ αυτούς που έχουν μέσον δεν ισχύει".

Αλλος επαγγελματίας παρατήρησε ότι "από το 1986 δεν έχει γίνει καμία σοβαρή ανακαίνιση στην Κεντρική Αγορά. Η μόνη ανακαίνιση είναι στη βόρεια τουαλέτα και στο χώρο της βιολογικής αγοράς" και ανέφερε: "Ούτε τουαλέτα για άτομα με ειδικές ανάγκες δεν υπάρχει και προχθές η μητέρα που δεν εξυπηρετήθηκε, μας είπε ότι δε θα ξανάρθει στην αγορά".

Οι επαγγελματίες συνόψισαν πως "μόνο τα ενοίκια της Κεντρικής Αγοράς παραμένουν σταθερά τη στιγμή που για την Αγορά δεν υπάρχει φροντίδα και περιποίηση".

Κλείνοντας, είπαν πως περιμένουν το δήμαρχο στην Αγορά να του τα πουν και από κοντά.

Γ.Σ.