Σάββατο, 06 Μαϊος 2023 13:53

Στην έκθεση DEFEA 2023 η Elbit Systems

Στην έκθεση DEFEA 2023 που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, από τις 9 ως τις 11 Μαΐου θα λάβει και φέτος μέρος η Elbit Systems.

Η ισραηλινή εταιρεία αναμένεται σύντομα να ολοκληρώσει ένα σημαντικό κοινό ορόσημο με την Ελληνική Αεροπορία, με την επερχόμενη παράδοση δύο αεροσκαφών Μ-346 για το Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης Πιλότων στην Καλαμάτα, καθώς και με την ολοκλήρωση βασικών εκπαιδευτικών υποδομών, συμπεριλαμβανομένων και προσομοιωτών 5ης Γενιάς για το κέντρο.   

Στην DEFEA 2023 θα γίνει μεταξύ άλλων  παρουσίαση ενός μεγάλου εύρους προϊόντων και συστημάτων στο περίπτερό της, στην Αίθουσα 2, θέση Β2 της DEFEA, μέσα από οπτικοακουστικό και διαδραστικό υλικό.

Σε σχετική ενημέρωση τονίζεται: “Για την Elbit Systems είναι εξαιρετικής σημασίας η προβολή του χαρτοφυλακίου λύσεων τελευταίας τεχνολογίας της, στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης των σχέσεών της με την Ελλάδα, το ΝΑΤΟ και την Ευρώπη. Ο πόλεμος στην Ουκρανία υπογράμμισε την αυξημένη συνάφεια των λύσεών που προσφέρει στην ευρωπαϊκή αγορά. Το 2022 η Elbit Systems σημείωσε 40% αύξηση των πωλήσεών της σε χώρες της Ευρώπης. Ως απόρροια της αυξημένης ζήτησης, η Εταιρεία θα εκθέσει σειρά τεχνολογικών λύσεων τελευταίας τεχνολογίας, οι οποίες μπορούν να εξατομικεύονται σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη”.