Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 19:58

Ευχές από διευθυντή ΓΕΛ Κυπαρισσίας

Ευχές από διευθυντή ΓΕΛ Κυπαρισσίας

 

«Η ζωή είναι ένα ατέρμονο ταξίδι που δικαιώνει όσους προσπαθούν, ανεξάρτητα από την πορεία ή το δρόμο που επιλέγουν να ακολουθήσουν και χωρίς απαραίτητα η επιτυχία στις εξετάσεις να καθορίζει τον επιτυχή προορισμό και το νικηφόρο αποτέλεσμα» τονίζει ο διευθυντής του ΓΕΛ Κυπαρισσίας Χρήστος Χήναρης.

Παράλληλα συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες που κατόρθωσαν επιτυχώς να αντεπεξέλθουν σε μία κουραστική και ψυχοφθόρα δοκιμασία, όπως αυτή των πανελλαδικών εξετάσεων.

Χαρακτηριστικά επισημαίνει: “Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες που κατόρθωσαν επιτυχώς να αντεπεξέλθουν σε μία κουραστική και ψυχοφθόρα δοκιμασία, όπως αυτή των πανελλαδικών εξετάσεων. Εύχομαι ολόψυχα να συνοδεύεται πάντοτε η ζωή σας από επιτυχίες παρά τη δύσκολη κατάκτησή τους και οι όποιες επιλογές σας να σας δικαιώνουν και να σας οπλίζουν με ηθική ικανοποίηση και αισιοδοξία. Θα ήταν, επίσης, παράλειψή μου να μην αποδώσω συγχαρητήρια και στους γονείς των μαθητών/τριών μας που επέδειξαν ψυχική δύναμη στηρίζοντας και ενισχύοντας την απαιτητική προσπάθειά τους. Επιπλέον, οφείλω να τονίσω την καθοριστική και σημαντική συμβολή του εκπαιδευτικού προσωπικού ως συνοδοιπόρου και στυλοβάτη στην προσπάθεια των μαθητών/τριών μας να κατακτήσουν τη γνώση και να εξελιχθούν μαθησιακά.

Τέλος, να υπενθυμίσω πως σε αυτή την αναμέτρηση υπάρχουν σήμερα νικητές, αλλά η ζωή είναι ένα ατέρμονο ταξίδι που δικαιώνει όσους προσπαθούν ανεξάρτητα από την πορεία ή το δρόμο που επιλέγουν να ακολουθήσουν και χωρίς απαραίτητα η επιτυχία στις εξετάσεις να καθορίζει τον επιτυχή προορισμό και το νικηφόρο αποτέλεσμα. Ο αγώνας είναι διαρκής και αδιάλειπτος».

Κ.Μπ.