Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 14:33

Καλαμάτα: Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κορίνθου για νεκροψία και ταυτοποίηση το πτώμα, που βρέθηκε στον Κορδία

Καλαμάτα: Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κορίνθου για νεκροψία και ταυτοποίηση το πτώμα, που βρέθηκε στον Κορδία

Ένα πτώμα να επιπλέει στη θάλασσα, αντίκρισε την ώρα που έκανε κανό ένας άνδρας χθες το πρωί στη θαλάσσια περιοχή του Κορδία, στα όρια με τη Μαρίνα της Καλαμάτας.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το Λιμεναρχείο της πόλης και το πλωτό περιπολικό σκάφος της υπηρεσίας ξεκίνησε τη διαδικασία για την ανάσυρση του πτώματος -το οποίο μεταφέρθηκε στο Νεκροτομείο του Νοσοκομείου Καλαμάτας.  

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το Λιμενικό, το πτώμα ανήκει σε ηλικιωμένο άνδρα, αγνώστων στοιχείων, περίπου 70 χρόνων.

Εν τω μεταξύ, πληροφορίες της “Ε” αναφέρουν πως, χθες το πρωί, ο αδερφός ενός 64χρονου άνδρα από τη Θουρία δήλωσε στις αστυνομικές αρχές του νομού την εξαφάνισή του. Και συγκεκριμένα ότι ο αδερφός του αγνοείται από τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Παρασκευής (7 Ιουλίου). Μάλιστα, έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες το μεσημέρι συγγενείς του 64χρονου αγνοούμενου κλήθηκαν να αναγνωρίσουν το πτώμα του άνδρα που ανασύρθηκε από τη θάλασσα, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό καθώς το σώμα του νεκρού -σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες- ήταν σε κακή κατάσταση εξαιτίας και της πολυήμερης παραμονής του στο νερό.

Το άψυχο σώμα επρόκειτο να διακομιστεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κορίνθου για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Εκεί αναμένεται να ακολουθηθεί η συνήθης διαδικασία για τη λήψη αποτυπωμάτων και DNA κι εφόσον χρειαστεί, να συγκριθεί με δείγμα από συγγενή τού 64χρονου αγνοούμενου στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Αστυνομίας.

Ν.Κ.