Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023 15:00

Νέα έκκληση της ΔΕΥΑ Τριφυλίας για προσεκτική χρήση νερού

Πτώση πίεσης στο δίκτυο υδροδότησης της Κυπαρισσίας υπάρχει λόγω αυξημένης κατανάλωσης, για αυτό και η ΔΕΥΑ Τριφυλίας επανέρχεται ζητώντας να αποφεύγετε η άσκοπη χρήση νερού.

Επισημαίνετε επίσης πως σε αυτοψίες τεχνικοί της ΔΕΥΑΤ εντόπισαν δεκάδες περιπτώσεις σπατάλης νερού και μάλιστα δέχθηκαν φραστικές επιθέσεις όταν συνέστησαν εξοικονόμηση.

Αναλυτικά επισημαίνεται: «Σε συνέχεια του χθεσινού μας δελτίου τύπου δελτίου τύπου όπου συστήσαμε να αποφεύγεται η άσκοπη χρήση νερού και να γίνεται μόνο η αναγκαία κατανάλωση του λόγω της εορτής της 15ης Αυγούστου, ενημερώνουμε τους καταναλωτές Κυπαρισσίας πως υπάρχει σε εξέλιξη πτώση πίεσης στο δίκτυο υδροδότησης που οφείλεται σε χαμηλή σταθμή των δεξαμενών, λόγω αυξημένης κατανάλωσης.

Συνεργείο της Δ.Ε.Υ.Α.Τ βρίσκεται από το πρωί σε επιφυλακή πραγματοποιώντας αυτοψίες για άμεση επιδιόρθωση τυχών βλαβών και βεβαιώνει πως δεν υπάρχει κάποια βλάβη στο δίκτυο.

Η υδροδότηση αναμένεται να επανέλθει σε κανονικά επίπεδα σε λίγες ώρες, αλλά παρακαλούμε για εξοικονόμηση μέχρι την τρίτη 15 Αυγούστου.

Επισημαίνουμε πως κατά τη διάρκεια των σημερινών αυτοψιών, τεχνικοί της ΔΕΥΑΤ εντόπισαν δεκάδες περιπτώσεις σπατάλης νερού και μάλιστα δέχθηκαν φραστικές επιθέσεις όταν συνέστησαν εξοικονόμηση».

Κ.Μπ.