Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 20:23

“Ο Πολιτισμός της Καλλιέργειας” στο Αγρόκτημα Φοίφα

Γράφτηκε από την
“Ο Πολιτισμός της Καλλιέργειας” στο Αγρόκτημα Φοίφα

 

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα με τίτλο “Ο Πολιτισμός της Καλλιέργειας” που απευθύνονται σε σχολεία, άτυπες ομάδες και φορείς επιστρέφουν τον Μάρτιο στο Αγρόκτημα Φοίφα, καθημερινές Τρίτη - Παρασκευή (9.30 π.μ. - 12.30 μ.), όσο το Σχολείο στη Φύση συνεχίζει τις απογευματινές του δραστηριότητες που απευθύνονται σε οικογένειες, κάθε Τετάρτη (4.30 μ.μ. - 6.30 μ.μ.).

Ο “Πολιτισμός της Καλλιέργειας” ορθώνεται σε έξι θεματικούς πυλώνες, πάνω στην βιωματική, ολιστική, οικοκεντρική εκπαίδευση, με πλήθος δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τις έννοιες του φυσικού περιβάλλοντος και της φυσικής και ευρύτερα αναγεννητικής καλλιέργειας, της αυτάρκειας και της αυτοδιαχείρισης, της αυτοδιάθεσης και της επανάχρησης.

 

Ανοιχτή Κυριακή στο Αγρόκτημα

Ταυτόχρονα, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, από τις 11 π.μ. - 4 μ.μ., το αγρόκτημα θα ανοίξει και πάλι την αγκαλιά του στο πλαίσιο της Ανοιχτής Κυριακής στο Αγρόκτημα για όλη την οικογένεια και όχι μόνο, για μικρά και μεγάλα παιδιά ηλικίας 0 - 100, ενώ προετοιμάζονται σεμινάρια ενηλίκων πάνω στην αναγεννητική, φυσική καλλιέργεια (περμακουλτούρα) και τη διαχείριση των σπόρων. Οι Ανοιχτές Κυριακές συνιστούν έναν πολιτιστικό κόμβο διάδρασης και ενημέρωσης για τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Αγροκτήματος Φοίφα, αλλά και για κάθε επιμέρους, εκπαιδευτική ή/και ψυχαγωγική, δράση και εκδήλωση του αγροκτήματος, με θεματικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2721022505.


NEWSLETTER