Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 08:30

Κλιμάκιο της ΓΣΕΕ σήμερα στην Καλαμάτα με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιάννη Παναγόπουλο

Κλιμάκιο της ΓΣΕΕ  σήμερα στην Καλαμάτα με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιάννη Παναγόπουλο

 

Κλιμάκιο της ΓΣΕΕ με επικεφαλής τον πρόεδρό της Γιάννη Παναγόπουλο, θα βρίσκεται στην Καλαμάτα σήμερα Δευτέρα, στα πλαίσια στοχευμένων παρεμβάσεων σε 30 νομούς της χώρας,  με ενημερώσεις εργαζομένων και επισκέψεις σε χώρους εργασίας, για την γενική απεργία στις 17 Απριλίου.

Μετά τις 11 το πρωί κλιμάκιο της ΓΣΕΕ με βανάκι, θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας και θα ενημερώνει τον κόσμο, με ηχητικά μηνύματα και με διανομή έντυπου υλικού, για τις διεκδικήσεις και τα αιτήματα της απεργίας.

Στις 6 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο της πόλης, κλιμάκιο της ΓΣΕΕ με τον πρόεδρό της Γ. Παναγόπουλο, τον γραμματέα Οικονομικού Γιώργο Γεωργακόπουλο και τον αναπληρωτή γ.γ. Θανάση Δανούση, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και θα ακολουθήσει σύσκεψη - συζήτηση με σωματεία, για ενημέρωση και καλύτερη προετοιμασία της απεργίας.

Να επισημάνουμε ότι στο επίκεντρο των διεκδικήσεων της ΓΣΕΕ είναι οι αυξήσεις των μισθών, η λήψη άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, η πάταξη της αισχροκέρδειας και η επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.