Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2024 10:47

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Κοπανακίου Παν. Παναγούλης: “Να βρεθούν οι ένοχοι για το θάνατο των αδέσποτων”

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Κοπανακίου Παν. Παναγούλης: “Να βρεθούν οι ένοχοι για το θάνατο των αδέσποτων”

«Κάθε ζωντανή ύπαρξη, σε μια πολιτισμένη κοινωνία έχει δικαίωμα και ρόλο στη ζωή και σε κανέναν δεν αξίζει ο βίαιος και φρικτός θάνατος» τονίζει ο πρόεδρος της ΤΚ Κοπανακίου Παναγιώτης Παναγούλης εκφράζοντας τη λύπη του και καταδικάζοντας τον δηλητηριασμό των αδέσποτων που έγινε πριν λίγες ημέρες στο Κοπανάκι.

Σημειώνει δε ότι ο Δήμος και οι υπηρεσίες του πρέπει να ασχοληθούν με ευθύνη για την επίλυση του πολυσύνθετου προβλήματος.
Αναλυτικά σε δήλωση του αναφέρει: «Με την ιδιότητα του Προέδρου της Κοινότητας Κοπανακίου αλλά και ως απλός πολίτης νιώθω την ανάγκη να εκφράσω την λύπη μου και να καταδικάσω ως ελεεινή και απάνθρωπη πράξη τον δηλητηριασμό (φώλιασμα) αδέσποτων ζώων.
Κάθε ζωντανή ύπαρξη, σε μια πολιτισμένη κοινωνία έχει δικαίωμα και ρόλο στη ζωή και σε κανέναν δεν αξίζει ο βίαιος και φρικτός θάνατος.
Ο Δήμος μας και οι υπηρεσίες του πρέπει να ασχοληθούν με ευθύνη για την επίλυση αυτού του πολυσύνθετου προβλήματος. Ελπίζω και επιθυμώ ο ένοχος ή οι ένοχοι να συλληφθούν και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Τέλος θα ήθελα να επισημάνω ότι καταδικαστέες – ακραίες πράξεις μειοψηφικών ομάδων δεν πρέπει να χρεώνονται σε όλη την Τοπική Κοινωνία».
Κ.Μπ.