Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024 08:42

Ποιοι εκλέχτηκαν στον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας

Ποιοι εκλέχτηκαν στον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας

 

Το νέο Διοικητικό του Συμβούλιο και τους εκπροσώπους του στην Ομοσπονδία εξέλεξε ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας στις εκλογές που διεξήχθησαν στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή 276 μελών του.

Ο συνδυασμός “Ενωτική Κίνηση Εμπόρων” πήρε 257 ψήφους και η ανεξάρτητη υποψηφιότητα της Στέλλας Χρηστέα 17 ψήφους, ενώ βρέθηκαν ένα λευκό και ένα άκυρο ψηφοδέλτιο.

 Στο νέο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου εκλέγονται οι: Γιώργος Εγγλέζος, Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος, Χαράλαμπος Καλύβας, Ηλίας Αλεξέας, Λάμπρος Βαλσαμάκης, Εμμανουέλα Ψαρούλη, Παναγιώτης Γεωργιτσέας, Κωνσταντίνος Νικολακέας, Στάθης Μακρής, Ιγνάντιος Κάτσιος, Αιμίλιος Γεωργουδιός.

Αναπληρωματικά μέλη: Βασιλική Γκότση, Παναγιώτα Μούντανου.

Στην ΠΟΕΕ εκλέγονται οι: Γ. Εγγλέζος, Κ. Μαρκόπουλος, Χαρ. Καλύβας, Π. Γεωργιτσέας, Κ. Νικολακέας, Αιμ. Γεωργουδιός.

Αναπληρωματικοί: Στ. Μακρής, Β. Γκότση.

Στην Ελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται οι: Παναγιώτης Μουργής, Αχιλλέας Κοταχέας, Παναγιώτης Ρούμπος.

Αναπληρωματικός: Χρήστος Φωτεινάκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου, “η διαδικασία ολοκληρώθηκε ομαλά, με υψηλή συμμετοχή των μελών, γεγονός που αποδεικνύει το έντονο ενδιαφέρον για το μέλλον του εμπορικού κόσμου της Καλαμάτας. Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας ευχαριστεί όλα τα μέλη που συμμετείχαν στις εκλογές.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, και δεσμεύεται να εργαστεί με ζήλο για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς και την υποστήριξη των επαγγελματιών του εμπορίου”.