Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014 08:04

25.362 επισκέψεις στην "Ε" για τους σεισμούς στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την

Το πόρταλ της “Ε” προτίμησαν για μία ακόμα φορά χιλιάδες χρήστες του Διαδικτύου προκειμένου να ενημερωθούν για τις δύο σεισμικές δονήσεις που αναστάτωσαν την Τετάρτη τη Μεσσηνία και την ευρύτερη περιοχή. Συνολικά 20.190 μοναδικοί επισκέπτες επέλεξαν τη συγκεκριμένη ημέρα να ενημερωθούν μέσα από το eleftheriaonline.gr πραγματοποιώντας 25.362 επισκέψεις, αριθμός που αγγίζει τη μεγαλύτερη επίδοση του πόρταλ της “Ε” σε μία ημέρα.

Από αυτές τις επισκέψεις μάλιστα οι 5.007 ήταν από κινητά και tablets. Συγκεκριμένα οι 3.709 προήλθαν από κινητά τηλέφωνα μέσω των εφαρμογών του eleftheriaonline.gr που είναι διαθέσιμα σε iOS και Android και 1.298 μέσω tablets. Aπό τους συνολικούς επισκέπτες το 38% πρόκειται για νέους επισκέπτες, γεγονός που δείχνει και τη δυναμική αύξηση της διείσδυσης της ενημερωτικής ηλεκτρονικής πύλης της “Ε” σε καθημερινή βάση. Σε αυτό φυσικά συμβάλλει και ο σημαντικός αριθμός των 36.000 φίλων της “Ε” στο Facebook, αλλά και η παρουσία της και στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Twitter και το Google+.

Ευχαριστούμε τους χιλιάδες φίλους της "Ε" που ενημερώνονται καθημερινά από το Διαδίκτυο και την έντυπη έκδοση και υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για ακόμα πιο έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.