Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024 18:02

Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας στην Καλαμάτα

Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας στην Καλαμάτα

 

Το 4ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας με θέμα «Από την Έρευνα στην Κλινική Πράξη» θα οργανώσει το τριήμερο 1, 2 και 3 Νοεμβρίου ο Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ) στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πληθώρα παρουσιάσεων από διακεκριμένους επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της λογοθεραπείας και τα σημαντικότερα αξιολογητικά εργαλεία και θεραπευτικές μεθόδους για ένα ευρύ φάσμα διαταραχών. Το Επιστημονικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου συγκεντρώνει 4 Keynote Speakers, 43 Εισηγητές, 9 Θεματικές Τράπεζες και 12 Κλινικά Εργαστήρια. Ακόμα περιλαμβάνει 27 Προφορικές και 36 Αναρτημένες Ανακοινώσεις που συνοψίζουν το σύνολο σχεδόν της επιστημονικής έρευνας που πραγματοποιείται τώρα στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

«Η συμμετοχή των λογοθεραπευτών/τριων, συναφών ειδικοτήτων και επαγγελματιών, αλλά και των μελλοντικών μας συναδέλφων, των φοιτητών στο Συνέδριο δεν είναι μόνο μια επένδυση στην εκπαίδευση και στην ενημέρωση, αλλά και μια μοναδική ευκαιρία για δικτύωση και συνεργασία. Θα δώσει τη δυνατότητα στους συνέδρους να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις με συναδέλφους από διάφορες περιοχές της χώρας, να μοιραστούν προκλήσεις και επιτυχίες καθώς και να ενισχύσουν τις επαγγελματικές τους σχέσεις. Ελάτε να εμπνευστούμε, να μάθουμε και να εξελιχθούμε στο 4ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας στην πανέμορφη πόλη της Καλαμάτας — μια εκδήλωση που θα ενδυναμώσει την κοινότητά μας και θα προωθήσει τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση και την επαγγελματική ανάπτυξη» αναφέρει το σχετικό κάλεσμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα synedrioselle.gr.