Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014 18:45

Ο Παν. Μούτογλης νέος διοικητής της Πυροσβεστικής στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την

 

Καθήκοντα ανέλαβε από την 1η του μήνα ο νέος διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας, πύραρχος Παναγιώτης Μούτογλης.

Ο νέος διοικητής της υπηρεσίας κατάγεται από την Αρτεμισία και μέχρι πρότινος ήταν υποδιοικητής στην ΠΥ Καλαμάτας, ενώ έχει διατελέσει και διοικητής για περίπου 3 χρόνια στην Πυροσβεστική της Μεγαλόπολης. Επίσης, παλιότερα έχει υπηρετήσει ως υποδιοικητής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Αεροδρομίου Καλαμάτας. 

Ο στόχος για την ΠΥ Καλαμάτας τη φετινή αντιπυρική περίοδο, όπως λέει στην "Ε" ο πύραρχος, είναι να κλείσει με όσο το δυνατόν λιγότερες φωτιές από την προηγούμενη χρονιά, τόσο σε αριθμό όσο και σε στρέμματα. Φέτος άλλωστε υπάρχει και το προσωπικό για τις περιπολίες και επιτέλους βρέθηκαν και οι χορηγοί για να αλλάξουν ελαστικά στα αυτοκίνητα και να είναι όλος ο στόλος ετοιμοπόλεμος. Ελάχιστα, σύμφωνα με τον Παν. Μούτογλη είναι πλέον τα προβλήματα με τις υδατοδεξαμενές, αφού σε συνεργασία με τους δήμους οι περισσότερες γέμισαν και είναι λίγες αυτές που δεν έχουν νερό. 

Ν.Κ.