Τρίτη, 08 Φεβρουαρίου 2011 21:47

Με 20 ευρώ στο ΚΙΝΟ κέρδισε 300.000 ευρώ

Γράφτηκε από Παν. Φαντάκος
Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου Ηλίας Γαλανόπουλος

Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου Ηλίας Γαλανόπουλος

Αν έχεις τύχη διάβαινε λέει ο λαός μας και όπως φαίνεται είχε μπόλικη ένας συντοπίτης μας. Με 20 ευρώ στο ΚΙΝΟ πήρε 300.000 ευρώ, που είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει δώσει στη Μεσσηνία το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ. Το "χρυσό" δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο του Ηλία Γαλανόπουλου (οδός Μαυρομιχάλη 8) την 1η Φεβρουαρίου. Ο τυχερός, που για ευνόητους λόγους δεν θέλει να αποκαλύψει την ταυτότητά του, είχε παίξει τα εξής οχτώ νούμερα:  1, 11, 21, 31, 41, 51, 61, 71. Ολους δηλαδή τους άσους. Προφανώς είχε έμπνευση, επειδή ήταν και... 1η του μήνα!
Το εντυπωσιακό είναι πως τα παραπάνω νούμερα τα είχε παίξει για εννέα διαδοχικές κληρώσεις (20 ευρώ η κάθε μία, 180 ευρώ το συνολικό ποσό που ξόδεψε) και επαληθεύτηκαν στην τελευταία κλήρωση! Το όγδοο δε νούμερο που του έδωσε και τα 300.000 ευρώ ήταν το τελευταίο από τα 20 που εμφανίζονται στον πίνακα της κλήρωσης!!!

"Δεν το πίστευε"

Ο πράκτορας Ηλίας Γαλανόπουλος περιέγραψε στην "Ε" το χρονικό της μεγάλης επιτυχίας, σημειώνοντας πως ο τυχερός Καλαματιανός δεν επιθυμεί να γνωστοποιήσει τα στοιχεία του.
"Είναι πελάτης χρόνια, αλλά δεν έπαιζε καθημερινά ΚΙΝΟ. Νωρίτερα είχε ένα μικρό κέρδος και γι' αυτό έπαιξε παραπάνω λεφτά στις κληρώσεις. Ρίσκαρε και δικαιώθηκε. Οταν βγήκαν τα νούμερα που είχε παίξει, δεν ήταν στο πρακτορείο. Με πήρε τηλέφωνο μετά για να ενημερωθεί και δεν το πίστευα. Η έκπληξή του ήταν μεγάλη και λόγω του ποσού, είναι λογικό να έχει ανέβει και η αδρεναλίνη. Επαιξε όλους τους άσους, ίσως επειδή ήταν και 1η του μήνα", λέει ο κ. Γαλανόπουλος, το πρακτορείο του οποίου έχει δώσει ακόμα 40 αλλά και 60 χιλιάδες ευρώ στο ΚΙΝΟ.


NEWSLETTER