Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014 22:44

Συναυλία φιάσκο στο θέατρο της Πλάτσας

Συναυλία φιάσκο στο θέατρο της Πλάτσας

Σε φιάσκο κατέληξε η προγραμματισμένη για την Παρασκευή το βράδυ συναυλία των Μικρούτσικου, Κότσιρα, Αντωνοπούλου στο Ανοικτό Θέατρο στην Πλάτσα. Διακοπή ρεύματος, έλλειψη ενημέρωσης, ανύπαρκτες τουαλέτες και επιλεκτική επιστροφή χρημάτων είναι κάποια από τα στοιχεία που οδήγησαν στην αποτυχία.

Οπως κατήγγειλε στην "Ε" χθες τηλεφωνικά, επώνυμα, κάτοικος της περιοχής, λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας, όλα έμοιαζαν ιδανικά. Ο χώρος και το θέατρο ήταν πανέμορφα και συγκέντρωσαν θετικά σχόλια από όλους. Παρών στη μεγάλη εκδήλωση ήταν και ο αρχιτέκτονας κ. Περάκης, στον οποίο αναφέρθηκε και ο ίδιος Θάνος Μικρούτσικος, εξαίροντας το έργο του. 

Μία μικρή καθυστέρηση ήταν το μόνο πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί στην έναρξη. Λίγο αργότερα τα τραγούδια άρχισαν, δεν κράτησαν όμως πάνω από μία ώρα, αφού έγινε γενικό μπλακ άουτ. Ο Κότσιρας είπε στο μικρόφωνο ότι η συναυλία θα ξανάρχιζε σε 10 λεπτά, πιστεύοντας ότι επρόκειτο για ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα, όμως το ρεύμα δεν ξανάρθε ποτέ. Ο κόσμος έμεινε στο πηχτό σκοτάδι όπως σχολίασε η αναγνώστρια και μόνο με τα κινητά του μπορούσε λίγο να κινηθεί ή να φύγει, χωρίς να πέσει ή να πατήσει κάποιον διπλανό του. Οι περισσότεροι από τους θεατές έφυγαν χωρίς να έχουν ακούσει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το τι συμβαίνει, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δε λειτουργούσαν, καθώς δεν ήταν έτοιμες, οι τουαλέτες του χώρου. Κατά τις 2.30 ορισμένοι πήγαν στα παρασκήνια για να μάθουν νεότερα όπου είδαν κάποιους να φεύγουν έχοντας πάρει πίσω τα 15 ευρώ του εισιτηρίου. Οταν ζήτησαν και εκείνοι να πάρουν τα δικά τους, δεν κατάφεραν να βρουν το δίκιο τους. 

Με την καταγγελία αυτή η αναγνώστρια ζητά απαντήσεις από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πλάτσας και για την κακή εικόνα που σχηματίστηκε για το νέο θέατρο, αλλά και για την επιλεκτική επιστροφή χρημάτων των εισιτηρίων.