Τετάρτη, 03 Σεπτεμβρίου 2014 22:08

Η Καλαματιανή Δήμητρα Μπιλάλη στο σίριαλ «Τη μάνα μου τη λένε Γιάννη»

Η Καλαματιανή Δήμητρα Μπιλάλη στο σίριαλ «Τη μάνα μου τη λένε Γιάννη»

Συνεχίζεται για τρίτη σεζόν η ανατρεπτική κωμική web σειρά του ANT1 «Τη μάνα μου τη λένε Γιάννη», της οποίας υπεύθυνη για την προβολή και τη διεύθυνση παραγωγής είναι η καλαματιανή Δήμητρα Μπιλάλη.

 

Η νεανική μαύρη κωμωδία μυστηρίου «Τη μάνα μου τη λένε Γιάννη» ήταν από πλευράς σταθμού, η καινούργια διαδικτυακή πρόταση που ήρθε να ανατρέψει όλα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα για τις ελληνικές web σειρές.

Η σειρά είναι γραμμένη με χιούμορ και σουρεαλιστική διάθεση και προβάλλεται σε 7λεπτα επεισόδια μέσα από τη δική της ιστοσελίδα: www.TiManaMouTiLeneGianni.com.

Οι ηθοποιοί Αφροδίτη Αντωνάκη, Ναταλία Καλημερατζή, Παναγιώτης Καρμάτης και Αποστόλης Ψαρρός υποδύονται τους βασικούς ήρωες της σειράς και πλαισιώνονται από μια ομάδα γνωστών ηθοποιών μεταξύ των οποίων η Μαρία Αντουλινάκη, η Μυριέλλα Κουρεντή, η Μάρω Παπαδοπούλου και ο Ηλίας Ζερβός. Σε guest εμφανίσεις έπαιξαν την περασμένη σεζόν και οι: Εμμανουέλα Αλεξίου, Παντελής Δεντάκης και Σταύρος Μαυρίδης. 

Το σίριαλ δείχνει την ιστορία 4 νέων ανθρώπων, οι οποίοι ξαφνικά ανακαλύπτουν πως η επί χρόνια νεκρή μητέρα τους είναι ζωντανή και λέγεται... Γιάννης! Στην προσπάθειά τους να την βρουν, τα ευτράπελα ξεκινούν, η κατάσταση περιπλέκεται και καλά κρυμμένα μυστικά αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια...

 

Η δουλειά αυτή είναι το αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας μιας ομάδας νέων επαγγελματιών, με εμπειρία στον χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, οι οποίοι αποφάσισαν να διαφοροποιηθούν από τα τετριμμένα, έχοντας ισχυρή θέληση και μεράκι, χωρίς τη στήριξη κάποιας εταιρείας παραγωγής.