Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2011 16:32

Προσλήψεις στο Νοσοκομείο Σπάρτης

Γράφτηκε από την

Την 1 Μαρτίου 2011, ορκίστηκαν ενώπιον του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης, Νικολάου Ι. Κουφού και ανέλαβαν υπηρεσία δύο Ειδικευόμενοι ιατροί και μία υπάλληλος ΤΕ Ραδιολογίας - Ακτινολογίας η οποία διορίστηκε από το Υπουργείο Υγείας και ανέλαβε κανονικά τα καθήκοντά της.
Να σημειωθεί ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται η πρόσληψη μιας ακόμα Ραδιολόγου–Ακτινολόγου και έτσι ενισχύεται σημαντικά το ακτινολογικό εργαστήριο και είναι πλέον δυνατή η πλήρης λειτουργία του, όπως και του Αξονικού Τομογράφου του Νοσοκομείου μας.
Επίσης, στο Νοσοκομείο Σπάρτης υπηρετούν 24 συνολικά Ειδικευόμενοι ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι εκπαιδεύονται για τη λήψη της αντίστοιχης ειδικότητας, από τους ειδικευμένους ιατρούς των Τμημάτων.
Να τονίσουμε ότι το έργο των Ειδικευόμενων ιατρών είναι σημαντικότατο τόσο για τη λειτουργία των Τμημάτων, όσο και για τη λειτουργία του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών. Το Νοσοκομείο Σπάρτης βρίσκεται σε συνεχή εφημερία όλο το εικοσιτετράωρο για 365 ημέρες το χρόνο.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για την κάλυψη των θέσεων ειδίκευσης και μάλιστα σε κάποιες υπάρχει αρκετά μεγάλη αναμονή, γεγονός που αποδεικνύει ότι η παρεχόμενη εκπαίδευση στο Νοσοκομείο μας είναι υψηλού επιπέδου και αυτό είναι γνωστό και εκτιμάται αναλόγως.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Σπάρτης
Νικόλαος Ι. Κουφός


NEWSLETTER