Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2011 13:21

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας εργαζομένων και συνταξιούχων στο Περιφερειακό Κλιμάκιο Ασφάλισης Μεγαλόπολης

Γράφτηκε από την

Εργαζόμενοι, συνταξιούχοι,

Εδώ και αρκετούς μήνες δεν υπάρχει πλήρης επάνδρωση με Γιατρούς - και για κάποιους μήνες ακόμη και χωρίς Γιατρούς - τα ΠΕΚΑ σε Μεγαλόπολη και Τρίπολη.
Και ενώ δεν έφτανε αυτό με έγγραφο που κοινοποίησε το ΤΑΥΤΕΚΩ στις 22-2-2011 προς τα ΠΕΚΑ αναφέρει ότι προχωρά σε αναστολή των πληρωμών μέχρι νεωτέρας.
Γιατροί δεν υπάρχουν, χρήματα δεν υπάρχουν, άρα εύλογα αναρωτιούνται οι ασφαλισμένοι της ΔΕΗ (εργαζόμενοι - συνταξιούχοι) ποιες είναι οι παρεχόμενες υπηρεσίες για τις οποίες πληρώνουν;
Ελεος πια. Οι ασφαλισμένοι δεν ανέχονται τα χάλια του ασφαλιστικού μας φορέα.
Φτάνει πια! Κύριοι της Κυβέρνησης και της Διοίκησης του ΤΑΥΤΕΚΩ.
Ζητάμε:
Να υπάρξει άμεσα κάλυψη με Γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων στο Ασφαλιστικό μας στα ΠΕΚΑ Μεγαλόπολης - Τρίπολης και το ΓΑΠ Καλαμάτας.
Να υπάρξει προκήρυξη για κάλυψη με μόνιμους Γιατρούς στα ΠΕΚΑ κάτι που θα συμβάλλει στην συνεχή και απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών υγείας στους ασφαλισμένους.
Να υπάρξει άμεσα η απρόσκοπτη χορήγηση παροχών στους ασφαλισμένους.
Κύριοι του Υπουργείου και του ΤΑΥΤΕΚΩ δώστε λύση ΤΩΡΑ γιατί η οργή των ασφαλισμένων δεν θα ελέγχετε σε λίγο.
Η Διοίκηση του Ε.Κ.Αρκαδίας, τα Σωματεία του χώρου της ΔΕΗ και ο Σύλλογος Συνταξιούχων Μεγ/λης καλούμε όλους τους ασφαλισμένους (εργαζόμενοι - συνταξιούχοι) σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΠΕΚΑ στην Μεγαλόπολη την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011 στις 6:45 το πρωί.  

Το Δ.Σ του Ε.Κ.Αρκαδίας


NEWSLETTER