Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015 20:45

Σε άθλια κατάσταση ο δρόμος Χανδρινού - Πλατανόβρυση

Σε άθλια κατάσταση βρίσκεται ακόμη ο δρόμος Χανδρινού - Πλατανόβρυση, παρά τις επανειλημμένες παρακλήσεις προς τον αρμόδιο αντιδήμαρχο σχετικά με θέματα οδοποιίας, και παρά τη γνωστοποίηση της σοβαρότητας της κατάστασης στον δήμαρχο Πύλου-Νέστορος κ. Καφαντάρη.

Η διέλευση των οχημάτων γίνεται με μεγάλη δυσκολία, ενώ σε μερικά σημεία ο δρόμος είναι κυριολεκτικά απροσπέλαστος και οι λακκούβες έχουν έως και 30 πόντους βάθος.

Η αδιαφορία των αρμοδίων είναι εμφανή, χωρίς να πτοούνται στο ελάχιστο, τόσο ο δήμαρχος όσο και ο αντιδήμαρχος κ. Δαρσακλής που είναι και κάτοικος Χανδρινού, αλλά ακόμα και η τοπική πρόεδρος.

Χάρη στην φιλότιμη προσπάθεια και προσωπική πρωτοβουλία του τοπικού συμβούλου και κατοίκου Πλατανόβρυσης Γεωργίου Λύγκρη, έγινε μια πρόχειρη αποκατάσταση των κατεστραμμένων τμημάτων του δρόμου γεμίζοντας τις λακκούβες με αμμοχάλικο.

Ντροπή σε όλους αυτούς που θέλουν να θεωρούνται "τοπικοί άρχοντες". Ντροπή σε όλους αυτούς που υποτίθεται εξελέγησαν για να μπορούν να στηρίζουν τον τόπο τους. 

Κύριε δήμαρχε, κύριε αντιδήμαρχε, αρμόδιοι οδοποιίας, κυρία τοπική πρόεδρε του Τ.Κ. Χανδρινού, έπρεπε να ντρέπεστε.

 

Με μεγάλη αγανάκτηση,

Θεόδωρος Λύγκρης

Κάτοικος Πλατανόβρυσης