Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015 16:30

Κόπηκαν επικίνδυνα κλαδιά στο Λαγκούβαρδο

Γράφτηκε από τον
Κόπηκαν επικίνδυνα κλαδιά στο Λαγκούβαρδο

Τα επικίνδυνα δέντρα και κλαδιά που είχαν γείρει στον εθνικό δρόμο Φιλιατρών – Γαργαλιάνων στο ύψος του Λαγκούβαρδου, κόπηκαν και καθαρίστηκαν χθες το πρωί από συνεργεία του Δήμου Τριφυλίας προκειμένου να αρθεί η επικινδυνότητα στο συγκεκριμένο σημείο.

Τα τεράστια δέντρα και τα πολλά κλαδιά που υπήρχαν εκατέρωθεν του δρόμου -λόγω και των πολλών νερών που έχει η συγκεκριμένη περιοχή- δημιουργούσαν αρκετά προβλήματα κυρίως σε βαριά και υψηλά οχήματα, καθώς οι οροφές τους ακουμπούσαν πάνω τους.

Η όλη επιχείρηση έγινε με την συνεργασία του δήμου, του Τμήματος Τροχαίας Κυπαρισσίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γαργαλιάνων. Να σημειώσουμε ότι καθ' όλη την διάρκεια του καθαρισμού η κυκλοφορία γινόταν από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας. Οπως μας επισήμανε δε ο πρόεδρος της ΔΚ Γαργαλιάνων Ανδρέας Ματθιουδάκης, ο καθαρισμός ήταν αναγκαίος να γίνει καθώς τα προβλήματα ήταν πολλά και συχνά γίνονταν αποδέκτες παραπόνων από διερχόμενους οδηγούς. Ενώ ευχαρίστησε και τις υπηρεσίες που συνέδραμαν σε αυτή την προσπάθεια.

Κ.Μπ. 

 


NEWSLETTER