Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011 17:22

Συλλαλητήριο αύριο από το Εργατικό Κέντρο Τρίπολης και την ΑΔΕΔΥ

Γράφτηκε από την

Οι εξελίξεις σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης με το νεοφιλελεύθερο Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας, τη σκληρή λιτότητα και τον περιορισμό των δικαιωμάτων των εργαζομένων που προωθούνται προς όφελος του κεφαλαίου και των τραπεζιτών, αποτελούν νέα επίθεση στους εργαζόμενους και τους λαούς της Ευρώπης.
Στα πλαίσια του αντιλαϊκού μνημονίου της Κυβέρνησης και της Τρόικα, οι εργαζόμενοι βιώνουν την πιο ακραία νεοφιλελεύθερη επίθεση σε βάρος των δικαιωμάτων τους, οι εξελίξεις αυτές αλλά και τα πρόσθετα μέτρα που συμφώνησε η κυβέρνηση, όπως το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, θα οδηγήσουν στην παραπέρα υποβάθμιση των εργαζομένων, στη φτώχεια και στην εξαθλίωση της κοινωνίας.
Το νεοφιλελεύθερο Σύμφωνο ανταγωνιστικότητας ή Σύμφωνο «για το Ευρώ», υπηρετεί και εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Βιομηχάνων και των τραπεζιτών.
Καταδικάζει σε αιώνια λιτότητα όλους τους λαούς της Ευρώπης, αυξάνει τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης, διαλύει ακόμα περισσότερο τις εργασιακές σχέσεις και παραχωρεί ακόμα πιο ευνοϊκή φορολογία στις δυνάμεις του κεφαλαίου. Επίσης, επιβαρύνει με νέους και επαχθείς όρους τη χώρα και το λαό μας.
Το Ε.Κ.Αρκαδίας και η ΑΔΕΔΥ καλούμε  τους εργαζομένους και όλους τους πολίτες του Νομού μας που σηκώνουν στην πλάτη τους τα βάρη της κρίσης σε Συγκέντρωση - Συλλαλητήριο την Τρίτη 22 Μαρτίου στις 6:30 το βράδυ στο Εργατικό Κέντρο.
Ολοι στη συγκέντρωση και το συλλαλητήριο      
Στην Τρίπολη στο Εργατικό Κέντρο
Τρίτη 22 Μαρτίου στις 6:30 το βράδυ

Τα  Δ.Σ   Ε.Κ.Αρκαδίας  -  ΑΔΕΔΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER